Bozkır'da mahalleler kadın gözüyle inceleniyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Bozkır'da mahalleler kadın gözüyle inceleniyor

Bozkır\'da mahalleler kadın gözüyle inceleniyor
03.11.2020 10:37  Güncelleme: 11:10

Bozkır Belediye Başkanı eşi Sedef Saygı ve Bozkır Belediyesi bayan meclis üyeleri, Sarıoğlan, Hamzalar, Armutlu ve Kuzören mahallerindeki kadınlarla bir araya geldi.

Bozkır Belediye Başkanı eşi Sedef Saygı ve Bozkır Belediyesi bayan meclis üyeleri, Sarıoğlan, Hamzalar, Armutlu ve Kuzören mahallerindeki kadınlarla bir araya geldi.

Bozkır Belediyesi adına gerçekleştirilen ziyaretlerde, kadınların istek ve talepleri dinlendi.

İlçe merkezinde ve mahallelerde devam eden çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Sadettin Saygı, "Bozkır'ımızın 52 mahallesinde çalışmalarımızı zamana yayarak devam ettiriyoruz." dedi.

Gelecek yıl 52 mahalleyi birbirinden ayırt etmeden hizmet etmek için plan ve programları yaptıklarını ifade eden Saygı, şunları kaydetti:

"Yapılacak hizmetleri daha elverişli kılmak için mahalle ziyaretlerimizi son iki haftadır öncelikle bayanlarımızın istek ve taleplerini dinleyerek bu süreci başlattık. Önümüzdeki aylarda bu süreci daha da sıklaştırarak yoğunluğumuzu kırsal mahallelere vereceğiz. Küçüğünden büyüğüne, kadınından erkeğine, birbirimize fikirler vererek bilgi alışverişi yaparak hep birlikte Bozkır'ımıza hizmet edeceğiz ."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bozkır'da mahalleler kadın gözüyle inceleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement