Bucaspor Sponsor Anlaşmasına Yakın - Son Dakika
Güncel

Bucaspor Sponsor Anlaşmasına Yakın

Bucaspor Sponsor Anlaşmasına Yakın

Sezon başından bu yana ekonomik sorunlarla boğuşan Bucaspor yönetiminin sponsorla görüşmeler yapıyor.

08.10.2014 12:04

Sezon başından bu yana ekonomik sorunlarla boğuşan Bucaspor yönetiminin sponsorla görüşmeler yapıyor.

Yönetimin forma ve stat reklamları için Alfemo Mobilya ile anlaşma aşamasına geldiği öğrenilirken Basın Sözcüsü Ercan Geçgel, şirket ortaklarından Şaban Davulcuoğlu'nun Boluspor maçına geldiğini ve yapılan görüşmelerde önemli mesafe aldıklarını belirtti.

Anlaşmanın detayları konusunda açıklama yapmak için erken olduğunu ifade eden ekleyen Ercan Geçgel, "Görüşmeler sürüyor. Ayrıntılar üzerinde konuşuyoruz. Sonuçta önemli bir gelir elde edeceğimize inanıyorum. İşi yakın zamanda resmiyete dökeceğiz" dedi. Geçgel, Kurban Bayramı'nda hiç kimsenin kulübe yardım yapmadığını da sözlerine ekledi.

İSKENDER ALIN REKOR KIRACAK

Sezon başında Boluspor'dan geldiği Bucaspor'da 5 maçta 4 gol atarak, krallık yarışında ilk sırayı 4 futbolcuyla paylaşan İskender Alın kendi rekorunu kırmayı amaçlıyor. 2006-07 sezonunda Kartalspor'da oynarken 16 gol atarak kariyerinin eni iyi performansını sergilediğini dile getiren tecrübeli oyuncu, "Bucaspor'da bu sayıyı aşacağıma inanıyorum. Kaliteli bir orta sahamız ve etkili kanat oyuncularımız var. Onların desteği işimi kolaylaştıracak" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bucaspor Sponsor Anlaşmasına Yakın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement