Burdur Türk-Iş'ten Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Burdur Türk-Iş'ten Taziye Ziyareti

Burdur Türk-Iş\'ten Taziye Ziyareti

Türk-İş'ten taziye ziyaretiTÜRK- İş Burdur Temsilciliği yöneticileri Emniyet Müdürü Saim Akpınar'a taziye ziyaretinde bulundu.

16.12.2016 17:19

Türk-İş'ten taziye ziyareti

TÜRK- İş Burdur Temsilciliği yöneticileri Emniyet Müdürü Saim Akpınar'a taziye ziyaretinde bulundu.

Türk- İş ve Şeker- İş Şube Temsilcisi Mustafa Onay ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul'daki terör saldırılarında şehit olan polis ve siviller için Emniyet Müdürü Saim Akpınar'a taziye ziyaretinde bulundu. Saim Akpınar, ziyaret dolayısıyla sendika temsilcilerine teşekkür ederken, "Yaşananlar hepimizi üzmekte ancak bizi sevindiren kısmı bize olan destek. Toplumun bir araya gelmesi ve birlikte hareket etmesi. İnşallah Allah böyle acılar yaşatmasın. Bu ülke hepimizin" dedi.

Mustafa Onay, ziyaret sonrası Emniyet Müdürlüğü önünde basın açıklaması yaptı. Onay, "Acımız, üzüntümüz kelimelerle ifade edilemeyecek kadar büyüktür. Uzun süreden beri, devletimizi ve milletimizi bölgesel ve küresel bir aktör olma hedefinden saptırmak, istikrarsızlaştırmak ve 'uydu devlet' haline getirmek için çok cepheli bir savaşa maruz kaldığımız gün gibi aşikardır. Çok cepheli savaşa topyekun mücadele vermek bir yükümlülük ve zorunluluktur. Emekçiler olarak, her zaman olduğu gibi bugün de devletimizi koruma ve yılmadan, bezmeden büyük fedakarlıkla görev yapan polisimizi ve güvenlik güçlerimizi destekleme kararlılığımızı bir kez daha açıkça kamuoyu önünde ifade ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti olarak hedeflerimize doğru kararlı adımlarla yürürken boyun eğmeyeceğiz, diz çökmeyeceğiz ve vazgeçmeyeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Türk-Iş'ten Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement