Bursa Büyükşehir Belediyespor Bükreş'te - Son Dakika
Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Bükreş'te

Bursa Büyükşehir Belediyespor Bükreş\'te

Cev Challenge Kupası Kadınlar Voleybol Yarı final rövanş karşılaşmasında pazar günü CSM Bükreş ile karşılaşacak olan Bursa Büyükşehir Belediyespor, otobüs ve uçak yolculuğundan sonrası Bükreş'e geldi.

11.03.2016 20:02

Cev Challenge Kupası Kadınlar Voleybol Yarı final rövanş karşılaşmasında pazar günü CSM Bükreş ile karşılaşacak olan Bursa Büyükşehir Belediyespor, otobüs ve uçak yolculuğundan sonrası Bükreş'e geldi.

Başkan Vekili İlhan Satık'ın başkanlığındaki kafilede Volebol Şubesi Sorumlusu Taha Aldın, Voleybol Şube Koordinatörü Ersin Yılmaz ve yönetici Hasan Özyıldırım'da yer aldı. Çarşamba günü Bursa'da oynanan yarı final ilk karşılaşmasını 3-1 kaybeden Bursa Büyükşehir, kalacakları otele yerleştikten sonra bir antrenman yaptı. Consilius General Al Municipilui Salonu'ndaki antrenmanda başantrenör Dragan Nesiç, oyuncularına maçın önemini anlattı. Nesiç, daha sonra yaptığı açıklamada, "Pazar günü kazanmak için oynayacağız. Hedefimiz Bükreş'te rakibimizi yenerek maçı altın sete taşımak. Oradan da finale çıkabilmek" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor takımı yarın sabah ve akşam üzeri 2 çalışma yapacak.

- Kreşromanya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Büyükşehir Belediyespor Bükreş'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement