Bursa'daki Yozgatlılar İnegöl'de Buluştu - Son Dakika
Güncel

Bursa'daki Yozgatlılar İnegöl'de Buluştu

Bursa\'daki Yozgatlılar İnegöl\'de Buluştu

Bursa Yozgat ve İlçeleri Kültür, Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından İnegöl’de mobilyacılık yapan Yozgatlılara yönelik birlik ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi.

23.06.2014 14:37

Bursa Yozgat ve İlçeleri Kültür, Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından İnegöl'de mobilyacılık yapan Yozgatlılara yönelik birlik ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi.

Kahvaltıya Bursa Yozgat ve İlçeleri Kültür, Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Uslu, yönetim kurulu üyeleri ile İnegöl'de mobilyacılık yapan Yozgatlılar katıldı. Ömer Uslu, "Bizler birlikten nasıl kuvvet doğduğunu sizlerin sayesinde gördük ve başkalarına da gösterdik. Bundan sonra da aynı yolda yılmadan yürümeye devam edeceğiz. Bursa ve ondan hiçbir zaman ayrı düşünmediğimiz İnegöl'deki hemşerilerimizin neler yapabileceğini çok kısa sürede herkese gösterdik. Birlik ve beraberliğimizin daim olması, birlikte güzel işler yapabilmeye devam etmek dileğiyle gelen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek hakkında bir sunum yapan yönetim kurulu üyesi Mihriban Ünal ise, "Derneğimiz 9 Mayıs 2011 tarihinde kuruldu. Kurulduğu günden bu yana sosyal sorumluluk bilinciyle topluma yararlı projeler üretmekte ve bunları hayata geçirmektedir. Bundan sonra da aynı bilinç ve duyarlılıkla bu yolda yürümeye devam edecektir. Derneğimizin vizyonu, sivil toplumun gücüne inanan, içinde yaşadığı toplumun sorunlarına duyarsız kalmayan ve bunları çözmek için çabalayan bir topluluk, her durumda önce eğitim diye, eğitimin yaşı, yer ve zamanı olmadığını düşünen bir merkeziz. Siyasi görüş, felsefi ve dini inanç, dil, renk, ırk, cinsiyet gibi sebeplerle üyeler arasında hiçbir ayrım gözetmeden adalet ve eşitlik ile demokratik kurallar çerçevesinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yozgat ile Bursa arasında köprü olmakla birlikte, Bursa'da yaşayan Yozgatlıların tanışmalarını, onların sosyal ve ekonomik alanlarda olduğu kadar eğitim, kültür, sanat ve spor gibi alanlarda da dayanışma ve yardımlaşmalarını sağlamak için faaliyet gösteriyoruz" diye konuştu.

Program, derneğin yönetim kurulu üyesi İhsan Polat'ın 'Bankalar ve krediler', yönetim kurulu üyesi Selami Gönülalan'ın ise 'Mobilya sektörünün meseleleri' konulu sunumlarının ardından sona erdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'daki Yozgatlılar İnegöl'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement