Bursa-Saldırgan Hastanede Polisler Tarafından Korunuyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursa-Saldırgan Hastanede Polisler Tarafından Korunuyor

Bursa-Saldırgan Hastanede Polisler Tarafından Korunuyor
11.09.2010 15:40

Bdp'li Akın Birdal'a Kafa Atan Bilgehan Şimşek'in İfadesi Alınacak Haberine Ek:

BDP'li Akın Birdal'a kafa atan Bilgehan Şimşek'in ifadesi alınacak haberine ek:

HASTANEDE POLİSLER TARAFINDAN KORUNUYOR

Bursa'da BDP mitinginde Diyarbakır Milletvekili Akın Birdal'a kürsüde konuşurken kafa atıp yumrukla saldırdığı için mitingi izleyenler tarafından linç edilmek istenen Bilgehan Şimşek, kaldırıldığı Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde özel odada tutuluyor. Şimşek'i resmi ve sivillerden oluşan beş polis 24 saat bekliyor. Hastane dışında da polis önlem aldı. Odasına doktor ve hemşirelerden başka kimsenin girmesine girmesine izin verilmeyen Şimşek'in aldığı darbelerden dolayı vucudunda kırık olmadığı, şuurunun ise açık olduğu öğrenildi.

SALDIRGAN DİZİDE FİGÜRAN OLARAK POLİSİ OYNAMIŞ

Saldırgan Bilgehan Şimşek'in geçen ağustos ayında Kapalıçarşı televizyon dizisinde figüran olarak polis rolünü oynadığı ortaya çıktı.

Şimşek'in sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına dizi oyuncusu Olgun Şimşek'le çektirdiği polis kıyafetli fotoğrafı koyduğu ve gelen yorumlarına verdiği yanıtta, dizide olay yeri inceleme polisi olarak rol aldığını yazdığı belirlendi. Şimşek'in profilinde ayrıca yine dizi oyuncusu Hande Soral ile hatıra fotoğrafı yer alıyor.

'EN GÜZELİ OLAY ÇIKARMAK BENCE'

Şimşek'in fotoğraf altındaki yorumunda kıyafetinin yakıştığını söyleyen bir arkadaşına şu cümlelerle yanıt vererek rolünü anlatıyor:

"Teşekkür ederim memo... Gerçekten ben de yakıştırdım. Ama olay yeri inceleme polisi olmak bana göre değil, o naylon üniforma mahvetti beni. 5 kilo ter attım 2 saatte... En güzeli olay çıkarmak bence."

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa-Saldırgan Hastanede Polisler Tarafından Korunuyor - Son Dakika


Advertisement