Bursaspor Başkan Adayı İlhan Uslu Biz Hazırız - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Başkan Adayı İlhan Uslu Biz Hazırız

Bursaspor Başkan Adayı İlhan Uslu Biz Hazırız

Bursaspor Kulübü Başkan Adayı İlhan Uslu 17 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongre öncesi DHA (Doğan Haber Ajansı) muhabirinin sorularını yanıtladı.

12.06.2013 13:20

Bursa spor Kulübü Başkan Adayı İlhan Uslu 17 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongre öncesi DHA (Doğan Haber Ajansı) muhabirinin sorularını yanıtladı. Uslu, transfer, stat konusu ve kurumsallaşma çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu, Biz hazırız dedi.

İDDİALI İSİMLERLE İŞİN İÇİNDE OLACAĞIZ

Bursaspor Kulübü Genel Sekreteri ve başkan adayı İlhan Uslu, 15 Haziran'da teslim edilecek yönetim kurulu listesinde değişiklik olacağını, Bursaspor için çalışabilecek en iyi grubu oluşturmak istediklerini söyledi. Uslu, Değişecek arkadaşlarımız var. Bir iki arkadaşımızın yeri değişebilir. Bursaspor için çalışabilecek en iyi grubu oluşturmak istiyoruz. İddialı isimlerle bu işin içinde olacağız diye konuştu.

KISA SÜREDE TRANSFERİ BİTİRECEĞİZ

Yeni sezon için gerekli çalışmaları yaptıklarını ve seçilmeleri halinde hazır bir şekilde göreve geleceklerinin altını çizen Uslu, Diğer adaylar daha teknik direktörlerini bile açıklayamadılar. Biz hazırlıklıyız. Gençler ve kiralık futbolcularımız çalışmaya başladı. Takıma takviye olarak düşünülecek futbolcular olacak. Bizim transferdeki isimlerimiz de belli. Göreve gelir gelmez kısa sürede transfer işini tamamlayacağız. Hikmet Karaman'la devam edeceğimizi söylemiştik. Takımın hazırlanma süreci, transfer süreci dar bir zaman diliminde. Hocamızla da bunu paylaştık ve eksik mevkilerle ilgili izlenecek yolu konuştuk dedi.

STAT GELİRLERİ OLMAZSA OLMAZIMIZ

Stadyum gelirlerinin Bursaspor'da olması bizim olmazsa olmazımız diyen Uslu, Stadın da bitmesi gerekiyor. Yapılması için para da gerekli. 12 ilde belediyeler değil devlet yapabiliyorsa, bizler Spor Bakanımıza, Başbakanımıza gidip bu işin, bu sorunun çözülmesi için çalışmalar yapacağız. Başarılı olursak stadın gelirlerinin kalıcı gelir olarak Bursaspor'un hanesine yazılması mümkün olacak, hem de stada gönül rahatlığıyla gideceğiz şeklinde konuştu.

En önemli yatırımın insana olan yatırım olduğunu söyleyen İlhan Uslu, En önemli yatırım insana olan yatırım. Çocuklarımızı Bursasporlu yetiştirmemiz, onları gelecekte önemli mevkilerde Bursaspor'u seven, taraftarı olan, proje üreten nesil yetiştirebilmemiz önemli. Bu nesili mümkün olduğunca en kısa sürede etkileyebilirsek Bursaspor'un lobisi oluşacaktır. Bizlerin şu an yapması gereken spor kulüpleri olan iletişimimizi, basınla olan, devletle olan iletişimimizi en üst esviyede tutmak. Dertlerimizi sorunlarımızı anlatabilmek,sevineceğimiz şeyleri herkesle paylaşmak. Marka değeri bilincini kentimiz insanlarına aşılayabilirsek en büyük sorunu aşacağımıza inanıyorum dedi.

PROFESYONELLERDEN YARARLANACAĞIZ

Kurumsallaşma konusunda iki yıldır önemli çalışmaların yapıldığını sözlerine ekleyen Uslu şöyle devam etti

Bizler transferde olsun, kulüp işleyişinde olsun profesyonellerden yararlanma amacındayız. Yönetimin sadece izleme ve denetleme görevi olması, uygulama görevinin ise profesyonellerde olması gerektiğine inanıyoruz. Yönetim görevini tam olarak yapacak, nitelikli profesyonel bunu başaracak güçte. 5 yıldır kulüpteyiz. Kimin ne iş yapabileceğini bilioruz. Motivasyon eksikliği var. Bunu sağladığımız zaman kurumsal ivme de sağlanacaktır. Bunların tamamını inşallah başaracağız.

ENES YENİ YÖNETİMİ BEKLİYOR

Bursaspor'un alt yapısında yetişen ve geçtiğimiz günlerde profesyonel sözleşmeyi imzalayacağı duyurulan 16 yaşındaki golcü Enes Ünal'ın henüz sözleşmeyi imzalamamasının nedeniyle ilgili yöneltilen soruyu da cevaplayan Uslu, Enes Ünal ile ilgili bir problem yok. Bursaspor'da oynayacak. Yeni yönetime saygıdan kaynaklanıyor. Anlaşmada bir pürüz yok. Alt yapıdan sorumlu arkadaşlarımız gerekli çalışamyı yapmışlardı. Sadece iş imzaya kaldı. Etik olarak da yeni yönetimin bu imzayı attırması gerekiyor yanıtını verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Başkan Adayı İlhan Uslu Biz Hazırız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement