Bursaspor Başkan Adayı Uslu: "İyi Şeyler Yaptık Ki 6 Aday Var" - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Başkan Adayı Uslu: "İyi Şeyler Yaptık Ki 6 Aday Var"

Bursaspor Başkan Adayı Uslu: "İyi Şeyler Yaptık Ki 6 Aday Var"

Bursaspor başkan adayı İlhan Uslu, projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunurken, "İyi şeyler yapmışız ki 6 tane başkan adayı var" dedi.

04.06.2013 12:42

Bursaspor başkan adayı İlhan Uslu, projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunurken, "İyi şeyler yapmışız ki 6 tane başkan adayı var" dedi.

Yönetim kurulunun çözüm üretmesi gerektiğinin de altını çizen İlhan Uslu, "Yönetim kurulu şikayet mekanizması değildir. Geliyorsanız çözüm üretmelisiniz. Art niyetli kolu keseriz. İyi niyetli hatalar, daha sonradan mutlaka Bursasporluluk bilinciyle çözülecektir" dedi.

"LİSTEMİZ ŞEKİLLENDİ"

Yönetim kurulu listesinin şekillendiğini ifade eden Uslu, "Yönetim kurulumuz şekillendi. Şekillenmeden bu yarışa girince sürprizlerle karşılaşırsınız. İyi bir ekip sizin ne kadar başarılı olacağınızın gösterir. Eski yönetim kurulundan listemizde 3 arkadaşımız var. Bunların yanına arkadaşlar dahil ediyoruz. Bir kısmı aktif olarak Bursaspor ile ilgili çalışan arkadaşlarımız" diye konuştu.

"KOMBİNEYE ÖNEM VERMELİYİZ"

Bursaspor'a gelir elde edilmesi isteniyorsa kombine biletlere önem verilmesi gerektiğini vurgulayan İlhan Uslu, bu konuda şöyle konuştu:

"Bursaspor olarak haziran ve temmuz aylarında kasamıza girecek herhangi bir para yok. Ligler bitti. Bu paralar eylül, ekim ve kasım aylarında gelir. Reklam gelirleri ve kombine satışlarına önem vermeliyiz. Bunların içinde aile kombinesi de olacak. Kombine fiyatlarını düzenleyeceğiz. Çok kombine satmak istiyoruz. Biz stadı ne kadar doldurursak o kadar başarılı olacağız."

"KESTİĞİM TEK FATURA YOK"

Bursaspor'a fatura kesmeyen kişilerin kulübün içinde yer alacağını belirten İlhan Uslu, "Benim yöneticilik dönemimde Bursaspor'a kestiğim tek fatura yok. Hesaplar orada. Maliye de bakanlık da inceliyor. Bursaspor'a fatura kesmeyen arkadaşlar bu kulübün içinde yönetici olacak. Biz Bursaspor'u temsil ediyoruz" diye konuştu.

"BELEDİYE BAŞKANIYLA İSTİŞARE YAPMAMIZ GEREKİYOR"

Yeni yapılan Timsah Arena stadı konusuna da değinen İlhan Uslu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Belediye başkanımızla istişare yapmamız gerekiyor. Stadımız 1 yıl içinde bitecek. Bunlarla ilgili oturup konuşacağız. Bursaspor'un neye ihtiyacı olduğunu da söyleyeceğiz. Baktığınız zaman 4-5 futbolcuya verdiğiniz para oldukça büyük rakamlara ulaşıyor. Bunları karşılayabilmek için görünürde olan stat gelirlerinin büyük kısmının Bursaspor'a verilmesi gerekiyor. Recep Altepe çok koyu bir Bursasporlu. Faydam olsun diyebilen bir insan. Fikirlerini ve tavsiyelerini alacağız."

"KARAMAN'LA DEVAM EDECEĞİZ"

Teknik direktör Hikmet Karaman ile yola devam edeceklerini de sözlerine ekleyen İlhan Uslu, "Hikmet Karaman, futbolu yaşıyor. Yaşadığı için bizlerin karakterine de uyan bir insan. Futbolcuların sorunlarına daha çok yaklaşabilen bir hocamız. Kritik bir dönemde bizi dördüncülüğe kadar çıkardı. Kadromuz iyiydi ancak o ekibe iyi futbol oynatabilmek önemliydi. Bunlar başarıldı" dedi.

"EN ÖNEMLİ PROJEMİZ BURSASPOR KOLEJİ!

Merhum Başkan İbrahim Yazıcı zamanında da en büyük projelerden biri olan Bursaspor Koleji'ni hayata geçirmek istediklerini söyleyen İlhan Uslu, son olarak şöyle dedi:

"Özlüce Tesisleri'nin tapusu alındıktan sonra bir bölüme Bursaspor Koleji'ni yapmak istiyoruz. Tapusunu alamadığımız için proje yapamıyoruz. Orada binayı yapmak zor değil. Önemli olan işletmesidir. Tapunun alınması çok önemli. Bu tapuyu alırsak Bursaspor Koleji'nin hayata geçmesi an meselesidir."

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Başkan Adayı Uslu: 'İyi Şeyler Yaptık Ki 6 Aday Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement