Caddeden Petrol Fışkırdığını Sandılar - Son Dakika
Güncel

Caddeden Petrol Fışkırdığını Sandılar

Caddeden Petrol Fışkırdığını Sandılar

Tunceli kent merkezindeki caddeden fuel- oil aktığını görenler, caddeden petrol çıktığını sanarak Belediye ekiplerini çağırdı.

10.12.2011 15:35

Tunceli kent merkezindeki caddeden fuel- oil aktığını görenler, caddeden petrol çıktığını sanarak Belediye ekiplerini çağırdı. Belediye ekipleri yaptıkları ilk incelemede sokaktan petrol değil, kanalizasyon şebekesine dökülen kalorifer yakıtı olan fuel- oil döküldüğünü ve şebekenin tıkanması nedeniyle sokağa taştığını tespit etti. Belediye ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri, fuel- oili kanalizasyon şebekesine dökerek çevre kirliliğine neden olan kişi veya kurumları araştırıyor.

Tunceli'de Boysan Caddesi'nden fuel- oil aktığını görenler Belediye'ye ihbarda bulundu. İhbar üzerine Boysan caddesine gelen Belediye zabıta ekipleri yaptıkları ilk inceleme, kanalizasyondan fuel- oil aktığını ve şebekenin patlayan yerinden çıkarak cadde taştığını tespit etti. Durumun Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne iletilmesi üzerine kanalizasyonun patladığı bölgeye gelen ekipler, fuel- oil'in kimler tarafından kanalizasyona akıtıldığını tespit etmek için çalışma başlattı. Belediye ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tıkanan kanalizasyonu açıp caddeye taşan fuel oil'i tekrar şebekeye aktardı.

Fuel oil'in büyük bölümünün kanalizasyon şebesinden Munzur Çayı'na aktığı, buradan Uzunçayır Barajı'na ulaştığı belirlendi. Kanalizasyon şebekesine kalorifer yakıtı olan fuel oil'i döken kişi veya kurumların tespit edilmesi halinde çevre kirliliğine yol açtıkları gerekçesiyle haklarında yasal işlem başlatılacağı belirtildi. Kanalizasyon şebekesinden fuel oil çıktığını ve caddeye taştığını görenler ise, önce petrol çıktığını sandıklarını söyledi. - Tunceli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Caddeden Petrol Fışkırdığını Sandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement