Çaldıkları Elektronik Malzemeyi İnternetten Satan 2 Kişi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Çaldıkları Elektronik Malzemeyi İnternetten Satan 2 Kişi Yakalandı

Çaldıkları Elektronik Malzemeyi İnternetten Satan 2 Kişi Yakalandı

SAMSUN'da bir ilkokuldan çaldıkları elektronik malzemeleri internet üzerinden sattıkları iddia edilen 2 şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı.

31.05.2017 12:20

SAMSUN'da bir ilkokuldan çaldıkları elektronik malzemeleri internet üzerinden sattıkları iddia edilen 2 şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı.

Olay Atakum İlçesi Kolpınar Mahallesi'nde bir ilkokulda 28 gün önce meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz kişi veya kişiler bir okula girerek 1 projeksiyon cihazı, 1 televizyon, 3 laptop, 1 bilgisayar kasası, 1 monítör, 1 hava kompresörü, 1 ses sistemi, 4 hoparlör, 1 kumanda, 3 kulaklık ve 1  3D gõzlük çalarak kaçtı. İhbar üzerine olayla ilgili soruşturma başlatan Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler çalınan projeksiyon cihazını, internet üzerinden satış yapan bir alışveriş sitesinde 'Acil oldu böyle oldu projeksiyon 450 TL' diye ilan veren Yunus Emre Ö. (22) ile bağlantı kurdu. Polis cihazı 375 liraya satın almak üzere anlaştı.

Sivil ekipler şüpheliyle Atakum İlçesi Denizevleri Tramvay Durağı'nda buluşup cihazla birlikte yakalayıp gözaltına aldı. Şüpheli cihazı C. I.'nın (17)  satması için kendisine verdiğini ve evinde çok sayıda elektronik cihaz bulunduğunu söyledi. Polis yaptığı aramada Yusuf Emre Ö.'nün evinde suç ve suç unsuruna rastlanmadı. Gözaltına alınan C. I.'nın evinde ise çalınan malzemeler ele geçirildi.

Şüpheliler malzemeyi okuldan çaldıklarını kabul etti. Polis şüphelilerin sattığı elektronik cihazları da buldu. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden yaşı küçük olan C.I. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaldıkları Elektronik Malzemeyi İnternetten Satan 2 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement