Çam Ağacının Dallarında Saksı İçinde Esrar Üretimi - Son Dakika
Güncel

Çam Ağacının Dallarında Saksı İçinde Esrar Üretimi

Çam Ağacının Dallarında Saksı İçinde Esrar Üretimi

Denizli'nin Çardak İlçesi'ndeki ormanlık alanda bulunan çam ağaçlarının yüksekteki dallarına bağladığı saksılara hintkeneviri dikip esrar elde ettiği ileri sürülen 51 yaşındaki Ö.D., jandarmanın operasyonuyla yakalandı.

21.09.2011 19:47

Denizli'nin Çardak İlçesi'ndeki ormanlık alanda bulunan çam ağaçlarının yüksekteki dallarına bağladığı saksılara hintkeneviri dikip, elde ettiği esrarı da ağaç kavuklarına sakladığı ileri sürülen 51 yaşındaki Ö.D., jandarmanın operasyonuyla yakalandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilginç bir uyuşturucu operasyonuna imza attı. Çardak İlçesi'ne bağlı Gemiş Beldesi'nde oturan 51 yaşındaki Ö.D'nin ormanlık alanda esrar elde etmek için hintkeneviri yetiştirdiği ihbarını alan jandarma harekete geçti. Jandarma ekipleri, ormanda özel eğitimli köpeklerle yaptığı incelemede Ö.D'yi bir çam ağacında, dallarına sabitlediği saksıya hint keneviri diktiği sırada yakaladı. Ö.D. ağaçtan indirilirken, ağaca çıkan jandarma, gördüğü manzara karşısında hayrete düştü. Ağacın dallarındaki, saksılar içinde bulunan 8 kök hintkeneviri söküldü, çalıların içinde de arama yapan jandarma, 10 kök daha hintkeneviri ve ağaç kavuklarında da yaklaşık 30 gram esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan Ö.D., sevk edildiği Adliye'de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

- Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çam Ağacının Dallarında Saksı İçinde Esrar Üretimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement