Çankaya Üniversitesi 8. Ar-Ge Proje Pazarı Paneli - Son Dakika
Güncel

Çankaya Üniversitesi 8. Ar-Ge Proje Pazarı Paneli

Çankaya Üniversitesi 8. Ar-Ge Proje Pazarı Paneli

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, “Proje pazarında başarılı bulduğumuz yaklaşık 10 projenin ticarileşmesini de sağlayarak, 2023 hedeflerine hizmet etme yolunda ajans olarak gayret sarf ediyoruz” dedi.

11.06.2014 13:39

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, "Proje pazarında başarılı bulduğumuz yaklaşık 10 projenin ticarileşmesini de sağlayarak, 2023 hedeflerine hizmet etme yolunda ajans olarak gayret sarf ediyoruz" dedi.

Çankaya Üniversitesi 8. Ar-Ge Proje Pazarı Paneli, Çankaya Üniversitesi Mekez Kampüs de düzenlendi. Panele TÜBİTAK Başkanı Yücel Altunbaşak, Ankara Sanayi Odası(ASO) Başkanı Nurettin Özdebir ve Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık katıldı.

Panelde sunum yaparak açılış konuşmasını yapan Şayık, şöyle konuştu:

"Ankara Kalkınma Ajansı olarak üniversitelerimizin teknokentler ile kurduğumuz Ankara projesi ile Ankara'yı bir teknoloji kenti yapmak için aynı zamanda geleneksel hale getirdiğimiz proje pazarımız var. Proje pazarında başarılı bulduğumuz yaklaşık 10 projenin ticarileşmesini de sağlayarak memlekete bir katma değer ve 2023 hedeflerine hizmet etme yolunda ajans olarak gayret sarf ediyoruz."

ASO Başkanı Özdebir ise, küresel ekonomiyle, değer zincirlerinin alt halkalarında düşük katma değer yaratarak entegre olunduğunu belirterek, bu konuda inovasyona yönelmenin önemine vurgu yaptı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çankaya Üniversitesi 8. Ar-Ge Proje Pazarı Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement