Cansuyu Ekibi Cibuti'de Kurban Kesimine Başladı - Son Dakika
Güncel

Cansuyu Ekibi Cibuti'de Kurban Kesimine Başladı

Cansuyu Ekibi Cibuti\'de Kurban Kesimine Başladı

Cansuyu Yardımlaşma Derneği gönüllüleri uzun yıllar açlık çeken Doğu Afrika ülkelerinden Cibuti'de kurban kesim hazırlıklarını tamamladı.

16.10.2013 05:19

Konu ile ilgili Cansuyu Derneği Cibuti ekip başkanı Dr. Necmettin Çalışkan, "Büyükelçiliğimizin desteğiyle Cibuti makamlarıyla gerekli işlemleri tamamladık, kurban alımlarını gerçekleştirdik. Ekip olarak bin beş yüz kurban kesimi gerçekleştireceğiz. Ciddi anlamda açlık çeken ve yokluk çeken Cibuti'de yapılan hizmetin çok anlamlı olduğu görülüyor. Bu noktada hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Uzun yıllar Fransız sömürgesinde kalmış bir ülke olarak burada belirlenen resmi kesim yeri dışında kesme imkânı yok. Burada yaşanan yoğunluktan dolayı da kesimlerimiz bugün ve yarın devam edecek. Dağıtım işlemlerimiz ise bayramın üçüncü günü sona ermiş olur.

Cibuti temasları hakkında da bilgi eren Çalışkan, "Cibuti'de bulunan Türk şirketlerinde çalışan işçilerimizi ziyaret ederek bayramlarını kutladık" dedi.

Çalışkan Cansuyu Derneği olarak Cibuti'de yapılacak birçok proje önerisiyle döneceklerini böylece buraya yardımların devam edeceğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cansuyu Ekibi Cibuti'de Kurban Kesimine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement