Çatalca Belediyesi İşçilerinin Yanında - Son Dakika
Güncel

Çatalca Belediyesi İşçilerinin Yanında

Çatalca Belediyesi İşçilerinin Yanında

Çatalca Belediyesi ve Belediye İş Sendikası ile iş sözleşmesi önceki gün Çatalca Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde imzalandı.

12.03.2013 12:28

Çatalca Belediyesi ve Belediye İş Sendikası ile yapılan görüşmelerin sonucunda iş sözleşmesi önceki gün Çatalca Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde imzalandı.

ÇATALCA BELEDİYESİ'NE GÜVEN VAR

Toplu iş sözleşmesinin imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediyesi işçilerinin görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerini belirterek; "Epey bir zamandır işçilerin hakları ile ilgili sendika temsilcileri ile görüşmeler yapıyoruz. Hiçbir maddeye hayır demedik. Çünkü 4 yıllık görevim süresince özveri gösterildi. İşçi arkadaşlarımız görevlerini yerine getirdiler. Bu kanaati ben kafamda oluşturmadım. Çatalca'da şahıslar, kurumlar tarafından anketlere yansıyan sonuçlara göre bunları söylüyorum. Çatalca Belediyesi'nin özellikle temizlik hizmeti konusunda çalışmaları halkımız tarafından takdir ediliyor. Bunun ardında da Fen İşlerinin çalışmaları ve diğer çalışmalar geliyor. Ayrıca anketlerin sonuçlarına göre Çatalca Belediyesi'ne yüksek oranda güven olduğu da bizim için memnuniyet verici." dedi.

ÇATALCA BELEDİYESİ ÇITAYI YÜKSELTTİ

Çatalca Belediyesi'nin çalışmalarının da değişip geliştiğini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Cem Kara, "Çatalca Belediyesi son dört yılda çıtayı yükseltti. Bunu bir eleştiri olarak söylemiyorum. Çatalca Belediyesi kendi kendisine yarış halindedir. Çatalca Belediyesi önceden sadece merkezde bulunan Ferhatpaşa ve Kaleiçi Mahallelerine hizmet götürüyordu. 2004 yılından itibaren Çakıl, Ovayenice ve İzzettin köyleri de Çatalca Belediyesi'ne mahalle olarak bağlandı. 2009 yılında da kapatılan belde belediyeleri Binkılıç, Karacaköy ve Çiftlikköy de hizmetlerini Çatalca Belediyesi'nden almaya başladı. Şimdi de Çatalca'nın tüm köyleri mahalleye dönüştürülüyor. Bunun yanında Bahşayış, Nakkaş ve Muratbey de tekrardan Çatalca'ya bağlanıyor. Çatalca Belediyesi 2014 seçimlerinden itibaren 1118 km²ye hizmet götürecek." dedi.

BAŞKAN CEM KARA: "İŞÇİLERİN HAKLARI İÇİN HER ZAMAN ÇALIŞTIM"

Çatalca Belediyesi'nin işçilerine her zaman önem verdiğini de söyleyen Belediye Başkanı Cem Kara, "Bu kadar çok yatırım yaptığımız ve sıkıntı çektiğimiz bir dönemde Çatalca Belediyesi'nin işçilerinin ücretleri memurlardan daha iyi durumda. İşçilerimizin hakları için her zaman çalıştım. Mahalle mahalle köy köy dolaşarak köylerimizin haklarını aradım. Sizlerin de hakkını arıyorum. Bu belediye sizin yanınızda. Bu kadar büyük bir ailede sorun çıkmadan hep beraber çalışıyoruz." dedi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın konuşmasının ardından Belediye – İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Aziz Aktay da bir konuşma yaparak, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın işçisine sahip çıktığını belirterek, sendikalı işçi sayısının Çatalca Belediyesi'nde fazla olduğunu belirterek, işçilerin bir olduğunu söyledi. Aziz Aktay'ın konuşmasının ardından Çatalca Belediyesi ve Belediye – İş Sendikası arasındaki protokol imzalandı.

İmzanın da atılmasıyla birlikte Başkan Cem Kara'ya ve Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Metin Sezer ve Erhan Güzel'e işçiler tarafından çiçek hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çatalca Belediyesi İşçilerinin Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement