Çatalca Belediyesi Yüzme Kursu Yaz Sezonunu Kapattı - Son Dakika
Güncel

Çatalca Belediyesi Yüzme Kursu Yaz Sezonunu Kapattı

Çatalca Belediyesi Yüzme Kursu Yaz Sezonunu Kapattı

Çatalca Belediyesi Eğitim, Müzik ve Spor Okullarının bir branşı olan ve büyük rağbet gören yüzme kursu bu yaz sezonunu kapattı.

04.09.2013 17:24

Çatalca Belediyesi yüzme havuzunda haziran ayının ortasından bu yana eğitim veren kursun sonunda öğrenciler nasıl yüzdüklerini ayrı ayrı stillerde gösterdiler. Öğrenciler, eğitimcilerinin komutlarıyla ilk önce serbest, sonra kurbağalama ve son olarak da sırt üstü yüzerek yaz boyunca devam eden kursta neler öğrendiklerini hünerlerini sergileyerek gösterdiler. Yüzme gösterisinin ardından Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tuncer Marangoz bir konuşma yaparak, yüzme kursu haricinde; Nazım Özbay Kültür Merkezi'nde keman, bale, tiyatro, gitar, İngilizce gibi birçok dalda kursun hizmet verdiğini hatırlatarak velileri ve öğrencileri kurslara davet etti. Ardından Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Sezer bir konuşma yaptı.

Metin Sezer konuşmasına velilere teşekkür ederek başladı. Yüzmenin riskli bir iş olduğunu belirten Sezer, bu anlamda Çatalca Belediyesi'ne güvenen velilere teşekkür etti. Farklı stillerde yüzen öğrencilerin başarılarını da kutlayan Metin Sezer, imkanlar sunulduğunda çocukların yeteneklerinin ortaya çıktığının altını çizdi.

Konuşmalar sonrasında kursun son suya girişi yapıldı. Eğitmenlerin komutuyla beraber bütün kursiyerler kendilerini önceden çekindikleri, şimdi ise rahatça kulaç attıkları suya bıraktılar. Programın sonunda ise öğrencilere sertifikaları verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çatalca Belediyesi Yüzme Kursu Yaz Sezonunu Kapattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement