Çatışmada Yaralanan Şahıs Yoğun Bakımda - Son Dakika
Güncel

Çatışmada Yaralanan Şahıs Yoğun Bakımda

Çatışmada Yaralanan Şahıs Yoğun Bakımda

Bursa'da 3 gecedir süren çatışmalarda başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan 31 yaşındaki şahsın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

31.10.2012 13:14

Bursa'da 3 gecedir süren çatışmalarda başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan 31 yaşındaki şahsın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor. Evli, bir çocuk babası şahsın sosyal paylaşım sitesinde en son, "İşte PKK'lıları böyle peşledik" yorumuyla bir fotoğraf paylaştığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Ulus Mahallesi'nde geçen pazar günü cezaevlerindeki açlık grevlerini destek için yürümek isteyen gruba Yavuzselim Mahallesi'nde karşıt görüşlü gençlerin müdahale etmesiyle başlayan gerginlik sürüyor. Provokasyonlarla Kürt-Türk meselesini tırmandırmak istedikleri iddia edilen grupların 3 gecedir süren çatışması dün gece de devam etti. Gruplar arasındaki kavgada silahlar konuştu. Polis mahalleye biber gazı ve tazyikli su sıkarak müdahale etti.

Yaşanan arbedede 31 yaşındaki İlker Kaya, başına aldığı kurşunla ağır yaralandı. Hemen Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kaya, yoğun bakıma alındı. Kaya'nın yakınları acı haberle soluğu hastanede aldı. Elif Kaya ile evli olan İlker Kaya'nın 3 yaşında Muhsin adlı bir oğlu olduğu öğrenildi. Merkez Yıldırım ilçesi Demetevler Mahallesi'nde oturan Kaya'nın komşuları da acı haberle yıkılırken, şahsın en son sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında, "İşte PKK'lıları böyle peşledik" yazılı bir fotoğraf paylaştığı ortaya çıktı.

Kaya'nın hayat mücadelesi sürerken, ekipler olayla alakalı soruşturma başlattı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çatışmada Yaralanan Şahıs Yoğun Bakımda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement