Ceylan Ertem 8 Şubat'ta Raika Sahnesinde - Son Dakika
Güncel

Ceylan Ertem 8 Şubat'ta Raika Sahnesinde

Ceylan Ertem 8 Şubat\'ta Raika Sahnesinde

Raika, birbirinden güzel canlı müzik etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

05.02.2014 15:06

Raika Live Nights, Şubat Ayında da Birbirinden Muhteşem Sesleri Ağırlıyor

Raika, birbirinden güzel canlı müzik etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. The Marmara Taksim'in panoramik şehir manzaralı teras katında hizmet veren Raika'da geçtiğimiz yıl başlayan 'Raika Live Nights', bu yıl da muhteşem sesleri konuk ediyor. Ocak ayı boyunca Cuma akşamları 4 konsere sahne olan Raika; Şubat ayında Ceylan Ertem, Cihan Okan ve Merve Çaloğlu'nu ağırlayacak. Sesi ve yorumuyla son dönemlerin en dikkat çeken isimlerinden Ceylan Ertem, 8 Şubat Cumartesi akşamı müzikseverlerle bir araya gelecek.

The Marmara Taksim'in teras katında 'Türkiye mutfağı' konseptiyle hizmet veren Raika, konuklarının kulaklarına da hitap eden muhteşem 'müzik ziyafetleri' sunmaya devam ediyor. İyi müzik ve iyi yemeği aynı mekânda buluşturan 'Raika Live Nights', Türk müziğinin usta yorumcu ve müzisyenlerini ağırlıyor. Ocak ayı boyunca birbirinden muhteşem sesleri ve müzisyenleri ağırlayan 'Raika Live Nights'ta Şubat ayının konukları ise 8 Şubat'ta Ceylan Ertem, 21 Şubat'ta Cihan Okan, 28 Şubat'ta Merve Çaloğlu olacak.

Anadolu'nun yöresel ve etnik mutfaklarından pek çok farklı lezzeti, geleneksel kalıpların dışına çıkararak yorumlayan Raika, misafirlerine Şubat ayındaki 3 konserle, yemeğin yanı sıra müzik ziyafeti de sunuyor. İyi müzik ve iyi yemeği bir arada isteyen herkesi Raika'nın büyüleyici Boğaz manzarasında bir araya getiren 'Raika Live Nights' konserlerinin set menü+limitsiz yerli içki dahil fiyatı 180 TL. Konserlerin başlangıç saati: 22.30.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ceylan Ertem 8 Şubat'ta Raika Sahnesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement