CHP İl Başkanı, Tören Alanını Terk Etti - Son Dakika
Güncel

CHP İl Başkanı, Tören Alanını Terk Etti

CHP İl Başkanı, Tören Alanını Terk Etti

Çorum'daki 23 Nisan törenlerinde, CHP İl Başkanı, sunucu öğretmene kızıp alanı terk etti.

23.04.2013 14:12  Güncelleme: 14:55

Çorum'da 23 Nisan törenleri sırasında gergin anlar yaşandı. Töreni sunan öğretmen Akyan Çetin'in "Sizi saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı okumaya davet ediyorum" sözlerine CHP İl Başkanı Cengiz Atlas tepki gösterdi. Atlas, "Niye 'Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okumaya davet ediyorum' demiyorsun" diyerek öğretmen Çetin'e tepki gösterip alanı terketti.

Çorum'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Programı sunan Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Aykan Çetin alanda bulunanlara, "Sizleri saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nı okumaya davet ediyorum." sözlerine CHP İl Başkanı Cengiz Atlas tepki gösterdi.

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından öğretmen Çetin'in yanına giden İl Başkanı Atlas, "Niye 'Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu ve İstiklal Marşı okumaya davet ediyorum' demiyorsun" diyerek tepki gösterdi. Atlas, daha sonra da "Bu kadar Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlığı olmaz. Yuh olsun sizlere" diye bağırdı.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ARAYA GİRDİ

Beden Eğitimi Öğretmeni Akyan Çetin ise, "Ben gereken şekilde görevimi yaptım. Burada olsun muhalefet yapmayın" diye Atlas'a cevap verdi. Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin de araya girerek tartışmayı yatıştırmaya çalıştı. İl Başkanı Atlas tepkisini sürdürmeye devam ederek, "Hepiniz Atatürk ve Cumhuriyet düşmanısınız. Bu bayramı kim armağan etmiş ya da saygı duruşunda neden hiç ülkenin kurucusu Atatürk'ün adını anmıyorsunuz. Yazıklar olsun size" diyerek alanı terk etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP İl Başkanı, Tören Alanını Terk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement