CHP'li Başkan Adaylarından DTSO'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

CHP'li Başkan Adaylarından DTSO'ya Ziyaret

CHP\'li Başkan Adaylarından DTSO\'ya Ziyaret

CHP Diyarbakır İl Başkanı Muzaffer Sayın, Büyükşehir Adayı Ahmet Ay ve alt kademe Belediye adayları DTSO'yu ziyaret etti.

08.03.2014 14:37

CHP Diyarbakır İl Başkanı Muzaffer Sayın ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Ay ve Kadın Kolları Başkanı Azize Özdemir ile Sur, Kayapınar, Bağlar ve Yenişehir belediye başkan adayları, seçim çalışmaları kapsamında, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar ile görüştüler.

ETKİLİ MUHALEFET GEREKLİ

Ziyarette konuşan DTSO Başkanı Ahmet Sayar, gençliğin ve dinamizmin önemine vurgu yaptı. Demokrasinin gereği olarak etkili bir muhalefetin gerekliliğine dikkat çeken Sayar, "Herkesin projesini halka sunması ve halkın da verdiği karara saygı duyması gerek. Farklı kurumlarda, farklı görevlerde olsak ta her birimizin birey olarak bu kente karşı sorumluluklarımız var" dedi.

CHP ZAYIF POLİTİKALARLA ZAYIF KALDI

CHP gibi köklü bir partinin bugün bölgemizde daha güçlü olması gerekirken yanlış politikalar sonucu zayıf kaldığını belirten Sayar, "Bir dönem CHP bölgeyi adeta gözden çıkardı. Yeniden güçlenmesi için etkin olarak bölgeye ilişkin politikalar üretmesi gerek. Bugün çözüm sürecinin başarıya ulaşması kentin bir çok açıdan kalkınmasına yol açacaktır. Farklılıkları kabul ederek bu kentin yararına çalışmalıyız" şeklinde konuştu.

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Ay ise eleştirilere açık olduklarını belirterek, kendilerinin de bu konuda öz eleştirel yaklaştıklarını belirtti. Yenişehir Belediye Başkan Adayı Veysi Aghan ise, siyasi partilerin kısır çelişkileri bir yana bırakıp halk için çalışarak çatışmasızlık ortamına katkıda bulunmaları gerektiğini dile getirdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel CHP'li Başkan Adaylarından DTSO'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement