Chp Milletvekili Nazlıaka'dan Ankaragücü İçin Puan İndirimine Tepki - Son Dakika
Güncel

Chp Milletvekili Nazlıaka'dan Ankaragücü İçin Puan İndirimine Tepki

Chp Milletvekili Nazlıaka\'dan Ankaragücü İçin Puan İndirimine Tepki

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, UEFA Disiplin Komitesi'nin futbolcu Roman Bednar'ın alacakları nedeniyle MKE Ankaragücü'nün 6 puanını silmesine tepki gösterdi.

23.08.2012 13:48

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, UEFA Disiplin Komitesi'nin futbolcu Roman Bednar'ın alacakları nedeniyle MKE Ankaragücü'nün 6 puanını silmesine tepki gösterdi. MKE Ankaragücü'nün eski yönetiminin kulübü borç sarmalına soktuğunu ileri süren Nazlıaka, kulübün mali ve idari durumunun araştırılması için Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) göreve çağırdı.

ANKARA göreve çağırdı.

CHP'li Nazlıaka, yaptığı yazılı açıklamayla MKE Ankaragücü'nün sürdürdüğü onurlu mücadelenin bu yıl da devam edeceğini vurgulayarak "Paramparça edilmek istenen, kişisel hesaplar nedeniyle yıpranan, vefalı taraftarları dışında bir dayanağı kalmayan Ankaragücü'nün yok edilmeye çalışılmasının hesabı sorulmalıdır. TFF'yi göre çağırıyorum" dedi. MKE Ankaragücü'nün yüklü borç içine sokulduğu iddialarını hatırlatan Nazlıaka açıklamasında özetle şu ifadelere yer verdi:

"TFF, MKE Ankaragücü Spor Kulübü'nde 30 Ağustos 2009 ve 24 Temmuz 2011 tarihleri arasında görev yapan yönetim kurulunun kulübü muvazaalı işlemlerle borçlandırdığı, bu dönemde yanlış ve pahalı transferler yaptığı, transfer edilen oyuncuların kulübe hiç gelmediği, kulübü içinden çıkılması zor bir borç sarmalı içine sürüklediği iddialarını araştırmalıdır. MKE Ankaragücü Spor Kulübü'nün içine sürüklendiği mali ve idari durumun araştırılması için sorumluların ortaya çıkartılması, kulübün ve futbolumuzun geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Bu borcu kimlerin yaptığı ve takımı nasıl borçlandırdıkları ortaya çıktığında Türkiye futbolu açısından bir dönem aydınlanacaktır."

-"GÜÇLÜYÜZ..."-

Türk futbolseverleri 102 yıllık geçmişe sahip MKE Ankaragücü Spor Kulübü'ne sahip çıkmaya davet eden Nazlıaka, "Unutmayın "Gururluyuz, Güçlüyüz, Ankaragüçlüyüz'" diyerek açıklamasını bitirdi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Chp Milletvekili Nazlıaka'dan Ankaragücü İçin Puan İndirimine Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement