CHP'nin Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri - Son Dakika
Güncel

CHP'nin Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri

CHP\'nin Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri

Genel Başkan Yardımcısı Sarı başkanlığında yürütülen eğitimler, bu hafta İstanbul'da iki farklı bölgede düzenlenen programlarla sürecek

06.12.2013 16:11

CHP Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı başkanlığında yürütülen "Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri", bu hafta İstanbul'da iki farklı bölgede düzenlenen programlarla sürecek.

Sarı, yaptığı yazılı açıklamada, yarın ve 8 Aralık'ta İstanbul'da birinci ve üçüncü bölgede iki eğitim programının birden sürdürüleceğini ifade etti.

Bu programlarda İstanbul'un üç farklı bölgesinden ve Tekirdağ'dan yaklaşık 450 aday adayının hazır bulunacağını bildiren Sarı, ayrıca  bu programın, eğitim çalışmalarının İstanbul ayağının sonuncusu olacağını belirtti.

Böylelikle bu hafta, belediye başkanı, belediye meclis üyesi aday adayı parti üyeleri ile üye olmayan vatandaşlar ve muhtar adayı yaklaşık 450 katılımcının gelecek yıl yapılacak yerel seçimlere hazırlanacağını ifade eden Sarı, şunları kaydetti:

"2 gün sürecek eğitim çalışmalarında katılımcılar, etkili iletişim becerileri, halkla ilişkiler ve propaganda derslerinin yanında sosyal demokrasi ve yerel yönetimler, yeni büyükşehir yasası, kentsel dönüşüm, muhtarlık gibi yerel yönetimlerle ilgili teorik dersler alacak ve tartışma-değerlendirme bölümüyle programı tamamlayacak.

Yerel yönetim seçimi aday adaylarına yönelik hazırlanan bu eğitim programında, yerel yönetim konusunda deneyim sahibi, uygulamanın içinden gelen ve akademik kadrolardan oluşturulan eğitmen grupları ders verecek. Ayrıca eğitim organizasyonlarında parti eğitmenleri de görev alacak. Eğitim, genel merkezin belirlediği takvim doğrultusunda büyükşehirler için 2, diğer iller için 1 günlük program halinde uygulanmaya devam edecek. Programlara katılım için başvurular, internet aracılığıyla CHP internet sayfası üzerinden sürüyor." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP'nin Yerel Yönetimler Seçimi Aday Adayları Eğitimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement