Çiçek: "Ulukent Mahallesinde Sezonu Açtık" - Son Dakika
Güncel

Çiçek: "Ulukent Mahallesinde Sezonu Açtık"

Çiçek: "Ulukent Mahallesinde Sezonu Açtık"

Sezonun ilk çalışması Ulukent Mahallesinde yapıldı.

15.02.2013 17:29  Güncelleme: 17:22

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte şehrin genelinde mahalle mahalle kapsamlı temizlik çalışmalarına yeniden başlıyorlar. Bu doğrultuda sezonun ilk çalışması Ulukent Mahallesinde yapıldı.

Çok sayıda iş makinesi ve ekipman ile temizlik personelinin katıldığı genel temizlik çalışmasıyla Ulukent Mahallesinin birçok cadde ve sokağı daha temiz ve bakımlı bir hale getirilirken, mahalle sakinleri de yapılan çalışmadan dolayı Elazığ Belediyesi yetkililerine teşekkür ettiler.

Konuyla ilgili bir değerlendirme de bulunan Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adnan Çiçek'te şehrin her mahallesinin belirli bir program ve düzenli aralıklarla kapsamlı olarak temizlenmeye devam edeceğini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

"Bugün sezonun ilk kapsamlı çalışmasını Ulukent Mahallesinde başlattık ve ekiplerimiz burada ayrıntılı olarak mahallemizin temizlik hizmetini en iyi şekilde almasını sağlamak üzere bir dizi işlem yaptılar. Havaların ısınmasıyla birlikte ilimizin diğer mahallelerinde bu çalışmamıza devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çiçek: 'Ulukent Mahallesinde Sezonu Açtık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement