"Cinsel Organımı Kesmeye Çalıştı" - Son Dakika
Güncel

"Cinsel Organımı Kesmeye Çalıştı"

"Cinsel Organımı Kesmeye Çalıştı"

Tekirdağ'da yaşayan 59 yaşındaki adam ikinci baharını yaşamak isterken cinsel organından oluyordu.

10.01.2013 14:19  Güncelleme: 15:23

Tekirdağ'da 59 yaşındaki Nizamettin Akgün, birlikte yaşadığı kadının kendisine şiddet uyguladığını ve bıçakla cinsel organına kesmeye çalıştığını iddia ederek şikayetçi oldu. 39 yaşındaki V.A. ise polise verdiği ifadede suçlamayı kabul etmedi.

Tekirdağ'da 4 yıl önce eşinden boşanan gayrimenkul danışmanı Nizamettin Akgün, Şarköy İlçesi'nde yaşayan bekar ve 3 çocuk annesi V.A. ile tanıştı. V.A., bir süre sonra 3 kızını da yanına alarak Akgün'ün Tekirdağ'daki evine yerleşti, ancak anlaşmazlık yaşamaya başladılar. İddiaya göre, V.A., çocuklarına bağırdığı için tartıştığı Akgün'ü dövüp bıçakla cinsel organını kesmeye çalıştı.

'CİNSEL ORGANIMI KESMEYE ÇALIŞTI'

Evden kaçıp polise giderek şikayette bulunan Nizamettin Akgün, ikinci baharını yaşamak isterken hayatının kabusa döndüğünü söyledi. Akgün, "Nikahsız yaşadığım V.A., çocuklarına bağırdığımı iddia ederek bana saldırdı. Mutfaktan aldığı bıçakla bana saldırarak cinsel organımı kesmeye çalıştı. Ben de karşılık verince elimden bıçakla yaralandım. Ardından da evden kaçtım ve polise sığındım. Polis ikimizin de ifadesini aldı. Ardından da savcılık beni kadının daha çok yardıma muhtaç olduğunu belirterek 10 gün evden uzaklaştırdı. Bu süreyi emlak büromdaki kanepede yatarak geçirdim. 10 gün doldu, ancak evimden hala V.A. ve kızları çıkmadı. Ben de mağdur olmamaları için, evden çıkartılmaları konusunda şikayetçi olmadım. Umarım bir an önce evimden çıkarlar. Hep erkeklere evden uzaklaştırma cezası veriliyor, kadınlara da verilmeli" dedi.

ŞEHİT BABASIYIM

Oğlu Cem Akgün'nün, 22 Nisan 1996 yılında askeri aracın Fırat Nehri'ne uçması sonucu şehit olduğunu belirten Akgün, "Tek isteğim bana can yoldaşı olacak bir bayanla evlenmekti. Başıma bu işler geldi. Dövüldüm, hakarete uğradım, bıçaklandım. Devletin bana sahip çıkmasını istiyorum. Ben günlerdir işyerimde yatıp kalkıyorum. Can güvenliğim yok" dedi. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Cinsel Organımı Kesmeye Çalıştı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement