Cip ile Tır Çarpıştı: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Cip ile Tır Çarpıştı: 1 Ölü

Cip ile Tır Çarpıştı: 1 Ölü

Uşak'ta, yol genişletme çalışması süren 6 metre genişliğindeki yolda, TIR ile cip karşılıklı çarpıştı.

31.07.2013 22:26

Uşak'ta, yol genişletme çalışması süren 6 metre genişliğindeki yolda, TIR ile cip karşılıklı çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçta sıkışan cip sürücüsü Alp Arslan, kazada öldü.

Kaza, bugün saat 18.00 sıralarında, yol genişletme çalışması süren Uşak- Ulubey Karayolu'nun Karahasan Boğazı Mevkii'nde meydana geldi. 18 aydır yol genişletme çalışmalarının sürdüğü karayolunda, altın madeninde yönetici olarak çalışan 42 yaşındaki Alp Arslan'ın kullandığı 64 HH 195 plakalı cip ile Uşak'tan Ulubey'e giden Ahmet Parlak'ın kullandığı 38 YU 805 plakalı TIR karşılıklı çarpıştı. Kaza sonrası cip hurdaya dönerken Alp Arslan, araçta sıkışarak hayatını kaybetti. Arslan'ın cesedi sıkıştığı yerden AKS 110 ekiplerince güçlükle çıkartıldı. Arslan'ın ölüm haberini alan iş arkadaşları kaza yerine geldi. Evli ve bir çocuk babası olan Alp Arslan'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaza nedeniyle bir saat trafiğe kapatılan Uşak- Ulubey Karayolu, araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. TIR şoförü Ahmet Parlak jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cip ile Tır Çarpıştı: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement