Clarks'ta "Love Story" Rüzgârı - Son Dakika
Güncel

Clarks'ta "Love Story" Rüzgârı

Clarks\'ta "Love Story" Rüzgârı

Clarks, 2011 Sonbahar – Kış koleksiyonuna ait "College Cool" serisiyle nostalji rüzgarları estiriyor.

13.10.2011 16:02

Konusu ve oyuncularıyla aşk ve romantizm dendiğinde akla ilk gelen unutulmaz film "Love Story-Aşk Hikâyesi"nden ilham olan seri, 70 yılların kendine özgü çizgilerini günümüze taşımayı başarıyor.

Her sezon kendine özgü, farklı ve şık modellerden oluşan koleksiyonlarıyla dikkat çeken Clarks, şimdi de 2011 Sonbahar – Kış koleksiyonunda yer alan "College Cool" serisi ile sizleri 70'li yıllara geri götürüyor. Hem çalışan hem de eğlenmeyi bilen şehirli kadınları gözdesi olacak bu seri birbirinden cazip modeller sunuyor.

"Aşk Hikâyesi"de Ali MacGraw'ın canlandırdığı genç ve kaygısız karakterin şirin ve şık gardırobunu yansıtan bu koleksiyon, ilhamını tamamen 1972 yapımı bu unutulmaz filmden alıyor. Açıkça görünen zarif kadınsı çiçekler, İspanyol paça pantolonlar, kemerli sade polo yakalar, örgü trikolar ve dolgu topuklar, "College Cool" serisinde bugünün 70'leri seven hanımları için yenilendi ve güncellendi. Mews Buzz bot ayakkabı, erkeksi esintiler taşıyan dikişlerle düz deri ayakkabı yüzlerini ustalıkla birleştirirken dikişli bağlantılar ile sıcacık fitilli bileklik, kolay giyip çıkarmayı sağlıyor. Hazelnut Ice modeli ise bağcıklı farklı bir alternatif sunuyor. Her iki modelin de sahip olduğu ham ahşap görünümlü topuklar, kış ayları için hem gece hem gündüz kullanabileceğiniz mükemmel bir görünüm yaratıyor.

186 yıllık geçmişi ile ayakkabı yapımı, tasarımı ve ayak sağlığında uzman Clarks, dünya çapındaki podyumları doğrudan yansıtan modaya uygun modern tasarımlarla sadece ayakların olağanüstü görünmesini sağlamıyor aynı zamanda sağladığı rahatlık ve kalite ile de farklılaşıyor. Sizde eğer bu kış, sıcacık ayakların yanı sıra bütün bakışları üzerinde toplamak isteyenlerdenseniz Sonbahar –Kış 2011 koleksiyonuna ait "College Cool" ile bunu başarabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Clarks'ta 'Love Story' Rüzgârı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement