Çocuğa Çarpan Araç Ferene Bile Basmadı - Son Dakika
Güncel

Çocuğa Çarpan Araç Ferene Bile Basmadı

Çocuğa Çarpan Araç Ferene Bile Basmadı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Emek Caddesi üzerinde 20 gün önce karşıdan karşıya geçmek isterken bir arabanın çarpması sonucu 10 yaşındaki Muhammed olay yerinde hayatını kaybetmişti.

26.09.2012 17:48

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Emek Caddesi üzerinde 20 gün önce karşıdan karşıya geçmek isterken bir arabanın çarpması sonucu 10 yaşındaki Muhammed olay yerinde hayatını kaybetmişti. Kaza anı MOBESE kameralarına yansırken, kayıplara karışan şoför ise hala yakalanamadı.

Bağlar ilçesi Emek Caddesi üzerinde 20 gün önce ailesiyle misafirlikten gelen Muhammet Veysi Ekinci (10), ailesinin yürüdüğü kaldırımın karşısından koşarak karşıya geçmek isterken, süratli bir şekilde gelen beyaz renkli İ.P. yönetiminde olduğu iddia edilen araç hızla Muhammed'e çarptı. Yaklaşık 40 metre sürüklenen Muhammed, olay yerinde hayatını kaybederken, araç ise frene dahi basmadan olay yerinden uzaklaştı. Olay anı MOBESE kameraları tarafından kaydedilirken, olayı gerçekleştiren şahıs ise adeta sırra kalem bastı. Bir türlü bulunamayan şoförün ehliyetinin olmadığı iddia edilirken, suçu bir başkasının üstlendiği ancak suçu üstlenen kişinin de kayıplara karıştığı öğrenildi.

Baba Nihat Ekinci, misafirlikten gelirken, karşıya geçmeye çalışan çocuğuna arabanın çarptığını ve çarpan şahsın frene dahi basmadan olay yerinden uzaklaştığını belirterek, "Yaklaşık 20 gündür bu şahıs hiç bulunamadı ve ailesi tarafından saklandı, vuran kişi ehliyetsiz. Mahalle aralarında 100-120 ile gittiğin zaman bunun körü var, sağırı var, bunun çocuğu var. Bunların hiç yaşama şansı yok mu. Herkes kaza yapar, hepimiz şoförüz. ama bir de insanlık görevimiz var. Sen kaza yaptığın zaman çocuğu kaldırıp hastaneye gittiğin zaman ya da o sırada heyecanlanıp kaçtıysan gidip emniyete teslim olacaktın, o zaman olay orada biterdi" dedi.

Acılı baba sürücünün bir an önce yakalanmasını isterken, kentteki MOBESE kameralarını izleyen polis, aracı ve sürücüsünü arıyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çocuğa Çarpan Araç Ferene Bile Basmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement