Çocuklar, FIFA U20 Şenliğinde - Son Dakika
Güncel

Çocuklar, FIFA U20 Şenliğinde

Çocuklar, FIFA U20 Şenliğinde

TFF-Ülker işbirliği ile düzenlenen "FIFA U 20 Dünya Kupası 12 yaş gurubu Şenliği Rize'de gerçekleştiriliyor.

04.05.2013 12:16

FIFA U 20 Dünya Kupası öncesinde 7 ilde düzenlenen mini dünya kupası "Grassroots" Şenliğine Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı,Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Halil Pehlivan, Belediye Özel Kalem Müdürü Ali Osman Çelik ile çok sayıda sporcu ve aileleri katıldı. Şenlik Atatürk stadyumunda gerçekleştirildi.

FIFA U20 Dünya Kupası Grasroots etkinlikleri kapsamında Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile temasa geçilerek 24 okuldan 12 yaş gurubu 240 futbolcudan oluşan okul takımları, özel hazırlanan sahalarda kendilerini geliştirme ve yeteneklerini gösterme fırsatı bulacaklar.

Dünya Bizi Seyredecek

Etkinlikte çocuklarla bir araya gelen Rize Valisi Nurullah Çakır ve Belediye Başkanı Halil Bakırcı, birer açıklama yaptı.

Vali Çakır; Rize'de önümüzdeki yıllar spor'da çok önemli gelişmelerin olacağını söyledi. Elektronik ortamda çok fazla alışık olmadığımız Bilet satışları konusuna değinerek Belediye ve kurum kuruluşların destekleri ile satışların bir noktaya getirilerek Rize, spor daki markalaşmasını gösterecektir dedi.

Başkan Bakırcı; Spor'un sosyal ilişkileri güçlendirdiğini söyledi. Spor la uğraşan insanların yada çocuklarımızın farklı alanlarda daha başarılı olduğu ispatlanmıştır. Şuanda belediye spor kulübümüzde 700'e yakın lisanslı sporcu olduğunu vurgulayan Bakırcı, U20 kapsamında düzenlenen bu şenlik çocuklarımız için yeteneklerini göstermek adına büyük bir fırsattır dedi.

Dünyanın heryerinden ilimizde yapılacak olan U20 maçlarının izleneceğini, halkımızın duyarlı olmasını istedi. Cumhuriyet tarihinde böyle bir fırsatı Rize nin ilk kez yakaladığını dile getiren Bakırcı, Bu anlamda hemşehrilerimizin İnternet üzerinden bilet satın almalarını bir kez daha vurguladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklar, FIFA U20 Şenliğinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement