Çocuklar Hünerlerini Sergilediler - Son Dakika
Güncel

Çocuklar Hünerlerini Sergilediler

Çocuklar Hünerlerini Sergilediler

1. Dönem Karne Programı'na katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, eğitime katkılarının süreceğini söyledi.

20.01.2012 18:52

2011-2012 Eğitim- Öğretim Yılı 1. Dönem Karne Programı Beylikdüzü Yakuplu Kemal Arıkan İlköğretim Okulu'nda yapıldı. Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı programda, öğrencilere karneleri verildi.

BAŞKAN UZUN'A TEŞEKKÜR

Programda konuşan Beylikdüzü Kaymakamı Demirkol, eğitimin önemine vurgu yaparak, öğretime ruh katılması gerektiğini dile getirdi. Başkan Uzun da konuşmasında, geleceğin bireylerini yetiştirirken eğitim ve öğretimin önem taşıdığını söyledi. Eğitim, doğru iletişim ve sevginin ayrılmaz bir bütün olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Uzun, eğitim ve öğretim için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Beylikdüzü'nün eğitim ve öğretimde ön sıralarda olduğunu söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacıoğlu da başarının artırılacağını ifade etti ve katkılarından dolayı Başkan Uzun'a teşekkür etti.

MİNİKLERDEN RENKLİ GÖSTERİLER

Ana sınıfı ve birinci sınıf öğrencilerinin gösterileriyle renklenen programda dereceye giren öğrencilere hediyeleri Kaymakam Demirkol, Başkan Uzun ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacıoğlu tarafından verildi.

Çocukları tebrik eden Başkan Uzun, programın sonunda çocuklyarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklar Hünerlerini Sergilediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement