Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail'de Muhatabımız, Herhalde Atacağım Adımlarda Gazzeli Kardeşlerimizdir" - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail'de Muhatabımız, Herhalde Atacağım Adımlarda Gazzeli Kardeşlerimizdir"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gerek İsrail, gerekse Rusya ile yaptığımız son görüşmelerde attığımız adımlarda bizler, 'bütün işlerinizde istişare ediniz' emri mucibince istişarelerimizi en geniş anlamda yaptık ve adımlarımızı da gerçek istişare edilmesi gerekenler kimlerse onlarla yaparak, ona göre adımlarımızı attık. Bizim İsrail'de muhatabımız, herhalde atacağım adımlarda Gazzeli kardeşlerimizdir, Filistinli kardeşlerimizdir ve biz Gazze'den İsmail Heniyye olsun, Halit Meşal olsun, bu kardeşlerimizle görüşmelerimizi yaptık. Aynı şekilde Mahmut Abbas ile görüşmelerimizi yaptık ve ondan sonra da adımlarımızı buna göre attık. Kusura bakmasınlar biz herhalde bunlar dururken başkalarıyla gidip de görüşme yapacak halimiz yoktu.

03.07.2016 23:42

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gerek İsrail, gerekse Rusya ile yaptığımız son görüşmelerde attığımız adımlarda bizler, 'bütün işlerinizde istişare ediniz' emri mucibince istişarelerimizi en geniş anlamda yaptık ve adımlarımızı da gerçek istişare edilmesi gerekenler kimlerse onlarla yaparak, ona göre adımlarımızı attık. Bizim İsrail'de muhatabımız, herhalde atacağım adımlarda Gazzeli kardeşlerimizdir, Filistinli kardeşlerimizdir ve biz Gazze'den İsmail Heniyye olsun, Halit Meşal olsun, bu kardeşlerimizle görüşmelerimizi yaptık. Aynı şekilde Mahmut Abbas ile görüşmelerimizi yaptık ve ondan sonra da adımlarımızı buna göre attık. Kusura bakmasınlar biz herhalde bunlar dururken başkalarıyla gidip de görüşme yapacak halimiz yoktu. Ateşin içinde olanlar bunlar, asıl yaralananlar bunlar."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail\'de Muhatabımız, Herhalde Atacağım Adımlarda Gazzeli Kardeşlerimizdir"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'İsrail'de Muhatabımız, Herhalde Atacağım Adımlarda Gazzeli Kardeşlerimizdir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement