Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: "Bugün Almanya'nın Köln Kentinde Farklı Siyasi Parti Temsilcileri,... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: "Bugün Almanya'nın Köln Kentinde Farklı Siyasi Parti Temsilcileri,...

31.07.2016 13:30

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: "Bugün Almanya'nın Köln kentinde farklı siyasi parti temsilcileri, onlarca STK ve binlerce Türk ve Alman vatandaşının katılımıyla yapılacak olan 'Darbeye Karşı Demokrasi Mitingi'ne Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın videokonferans yoluyla katılmasının Alman makamları tarafından engellenmesi yoluna gidilmesi, kabul edilemez bir durumdur.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: "Bugün Almanya'nın Köln kentinde farklı siyasi parti temsilcileri, onlarca STK ve binlerce Türk ve Alman vatandaşının katılımıyla yapılacak olan 'Darbeye Karşı Demokrasi Mitingi'ne Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın videokonferans yoluyla katılmasının Alman makamları tarafından engellenmesi yoluna gidilmesi, kabul edilemez bir durumdur."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: 'Bugün Almanya'nın Köln Kentinde Farklı Siyasi Parti Temsilcileri,... - Son Dakika


Advertisement