DAÜ`de 18. Bahar Şenlikleri Kapsamında Ünlü Yazar Serkan Türk ile Söyleşi - Son Dakika
Güncel

DAÜ`de 18. Bahar Şenlikleri Kapsamında Ünlü Yazar Serkan Türk ile Söyleşi

DAÜ`de 18. Bahar Şenlikleri Kapsamında Ünlü Yazar Serkan Türk ile Söyleşi

`Uzak Yaz`, `Rüzgarlı Camlar`, `Herşeyin Güzel Olma Nedenleri` Adlı Birçok Eserle Tanınan Ünlü Yazar Serkan Türk`Ün Konuşmacı Olarak Katıldığı Söyleşi

04.05.2011 20:45  Güncelleme: 20:46

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü'ne bağlı Edebiyat Kulübü`nün 18. Bahar Şenlikleri kapsamında düzenledikleri ve birçok dergi ve gazetelerde şiir ve makaleleri bulunan, çeşitli radyo ve televizyon kanallarında yapımcı olarak çalışan, `uzak yaz`, `rüzgarlı camlar`, `herşeyin güzel olma nedenleri` adlı birçok eserle tanınan ünlü yazar serkan türk`ün konuşmacı olarak katıldığı söyleşi, 4 mayıs 2011 perşembe günü saat 14:30`da aktivite salonu`nda gerçekleştirildi.

Ünlü yazar yazı yazarken en önemli şeyin kelimler olduğunu ifade etti. Hikayelerin temelinde kelimelerin yattığını ve basit bir kelimeyi kullanarak bir olayı anlatmanın mümkün olabileceğinin altını çizdi. Bir öğrencinin, "Yazı yazarken konu bulmakta sıkıntı çekiyor musunuz?" sorusuna ise Türk, çok iyi bir gözlemci olduğu için bu konuda hiçbir zorluk çekmediğini ifade ederek, "Eğer gözlem yapabiliyorsanız en ufak şeyden çok şey çıkartabilirsiniz" diye konuştu.

Söyleşinin sonunda Serkan Türk`e plaketi Edebiyat Kulübü Başkanı Gül Varol tarafından takdim edildi. Daha sonra tecrübeli yazar, günün anısına öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DAÜ`de 18. Bahar Şenlikleri Kapsamında Ünlü Yazar Serkan Türk ile Söyleşi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement