Dayıdan Yeğenine İkinci Şans - Son Dakika
Güncel

Dayıdan Yeğenine İkinci Şans

Dayıdan Yeğenine İkinci Şans

Medical Park Antalya Hastanesi tarafından gerçekleştirilen operasyonla Hüseyin Ediz'in böbreği, yeğeni Nejdet Şentürk'e nakledildi.

06.08.2012 12:29  Güncelleme: 12:47

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Organ Nakli Bölümü Başkanı Prof. Dr. Alper Demirbaş ve Opr. Dr. Sabri Tekin tarafından gerçekleştirilen operasyonla Hüseyin Ediz'in böbreği, yeğeni Nejdet Şentürk'e nakledildi.

Samsun'da yaşayan ve 30 yıldır böbrek hastası olan evli ve iki çocuk babası 53 yaşındaki Nejdet Şentürk, dayısı Hüseyin Ediz'in böbreğini bağışlamasıyla sağlığına kavuştu. Samsun'da esnaf olan Nejdet Şentürk, polikistik böbrek hastalığı nedeniyle son 5 yıldır ilaç tedavisi gördüğünü, iki ay önce diyalize girmeye başladığını belirtti. Dayısının bağışladığı böbrekle yeniden yaşama tutunan Şentürk, operasyonu gerçekleştiren ekibe ve dayısına teşekkür etti.

KIZ KARDEŞİNİ BÖBREK HASTALIĞINDAN KAYBETTİ

Nejdet Şentürk'ün dayısı 64 yaşındaki Hüseyin Ediz, kız kardeşini böbrek hastalığı nedeniyle kaybettiğini belirterek, yeğeninin hastalığında zaman kaybetmek istemediklerini söyledi. "Nakil için sonuç olumlu çıkınca dünyanın en mutlu insanı ben oldum" diyen dayı Ediz, "Bu mutluluk herkese nasip olsun" şeklinde konuştu.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Medicalpark Antalya Hastane Kompleksi Organ Nakli Bölümü Başkanı Prof. Dr. Alper Demirbaş, yaptığı açıklamada, Nejdet Şentürk ve Hüseyin Ediz'in sağlık durumlarının iyi olduğunu, birkaç gün içinde taburcu olacaklarını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dayıdan Yeğenine İkinci Şans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement