Dedikodu Cinayeti Sanığına 20 Yıl Hapis - Son Dakika
Güncel

Dedikodu Cinayeti Sanığına 20 Yıl Hapis

Dedikodu Cinayeti Sanığına 20 Yıl Hapis

Bolu'da 35 yaşındaki Mevlüt Düdükçü'yü, ormanlık alanda döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Serhan İşhan'a 20 yıl hapis cezası verildi.

13.05.2016 16:30

Bolu'da 35 yaşındaki Mevlüt Düdükçü'yü, ormanlık alanda döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Serhan İşhan'a 20 yıl hapis cezası verildi.

Geçen yıl Mayıs ayında Bolu merkeze bağlı Bakırlı Köyü'nde meydana gelen olayda Serhan İşhan, köyde kendisi hakkında olumsuz konuşarak dedikodu yaptığını iddia ettiği Mevlüt Düdükçü'yü gezme bahanesiyle otomobiline aldı. Serhan İşhan, arkadaşları Burak Ö. ve Adnan A. ile birlikte Mevlüt Düdükçü'yü ormanlık alana götürüp öldüresiye döverek bıraktı. Sürünerek yol kenarına çıkan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Mevlüt Düdükçü, 34 gün sonra yaşamını yitirdi.

Olayın ardından tutuklanan Serhan İşhan, 'Kasten öldürme' suçundan yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki karar duruşmasında cinayete yardım ettiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan sanıklardan Burak Ö. de hazır bulunurken Adnan A. katılmadı.

Tutuklu sanık, "Ben böyle bir şeyden dolayı burada olduğum için çok pişmanım, yaptığım eylemde öldürme kastım yoktu" dedi. Tutuksuz sanık Burak Ö. ise, "Ben orada gerçekleşen eyleme hiç katılmadım. Sadece araçla oraya götürdüm. Keşke götürmeseydim" diye ifade verdi.

Mahkeme heyeti sanık Serhan İşhan'a, öldürme kastı ile eylemini gerçekleştirmediği kanaatiyle 20 yıl hapis cezası verdi. Tutuksuz sanıklar Adnan A. ve Burak Ö. ise beraat etti.

- Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dedikodu Cinayeti Sanığına 20 Yıl Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement