Denizli'de 100 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Denizli'de 100 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Denizli\'de 100 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı
18.02.2008 14:05

Denizli'de, Kar Yağışı Sebebiyle 100 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı.

Denizli'de, kar yağışı sebebiyle 100 köy yolu ulaşıma kapandı.

Denizli'de Cumartesi akşamı başlayan kar yağışı, şehir merkezinde etkisini kaybederken, Honaz, Bekilli, Çameli ve Acıpayam ilçelerinde etkisini sürdüyor. Bu ilçelerde kar yağışı ve tipinin sürdüğü öğrenilirken, 100 köy yolu ulaşıma kapandı. İl genelinde ilk ve orta dereceli okulların bugün tatil edildiği Denizli'de, Valilik Kriz Merkezi, olumsuz hava şartlarıyla ilgili bugün de bir toplantı yaptı. Denizli Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, kapalı köy yollarının açılması için bir kar makinesi, 8 greyder, bir dozer ve 8 ekiple çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi. Honaz, Çameli, Bekilli ve Acıpayam ilçelerinde de kar yağışı ve tipinin etkili olduğunu belirten Çapraz, bazı ilçelerde elektrik trafolarının patladığını ve TEDAŞ ekiplerinin arızaların giderilmesi için çalıştıklarını ifade etti.

Denizli'nin çevre illerle olan karayollarının açık kalması için trafik ve karayolları ekipleri de çalışmalarını sürdürüyor. Denizli- Antalya karayolu Cankurtaran mevkiinde buzlanma sebebiyle zincirsiz araç geçişine izin verilmezken, Ankara karayolu Çardak ilçesi ve Çameli ilçesinde zaman zaman aksamalar yaşandığı, ekiplerin tuzlama çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Kar yağışı sebebiyle İstanbul Denizli arasındaki uçak seferlerinin bugün de karşılıklı olarak iptal edildiği ve Çardak Havaalanı'nda kar temizleme çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

(AV-AT-HO-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizli'de 100 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement