Denizlispor Başkanlığı İçin BDDK'daki Görevinden İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

Denizlispor Başkanlığı İçin BDDK'daki Görevinden İstifa Etti

Denizlispor Başkanlığı İçin BDDK\'daki Görevinden İstifa Etti

Denizlispor'un 3 Temmuz'da yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Mustafa Şavluk, kulübe daha fazla hizmet edebilmek için kamudaki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

09.07.2015 14:34

Denizlispor'un 3 Temmuz'da yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen Mustafa Şavluk, kulübe daha fazla hizmet edebilmek için kamudaki görevinden istifa ettiğini açıkladı. Kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında 5 sezondur düşmeme mücadelesi veren Denizlispor'un bu sezon zirveye oynayacağını söyleyen Şavluk, "Dün itibariyle Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndaki görevimden istifa ettim. Artık enerjimi tamamen Denizlispor'a vereceğim" diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Mehmet Ekizler, Asbaşkanlar Melik Yanık, Ali Taşevli, Mehmet Ali Yılmaz ve Ertuğrul Devecioğlu'nun da katıldığı basın toplantısında camiadan sabır isteyen Başkan Şavluk, "Yıllardır rahat rahat maç izleyemeyen taraftarımızın gururla seyredeceği bir takım oluşturacağız. Teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak'a güvenimiz tam. Güzel günler bizi bekliyor" dedi. Bu arada, yeşil-siyahlı ekibin pazar günü Antalyaspor ile Isparta Şehir Stadı'nda saat 22.00'de özel bir maç oynayacağı açıklandı. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizlispor Başkanlığı İçin BDDK'daki Görevinden İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement