Destici: ?dindar ve Başörtülü Vatandaşlar Fetö'cü Olarak Hedef Gösterilemez? - Son Dakika
Güncel

Destici: ?dindar ve Başörtülü Vatandaşlar Fetö'cü Olarak Hedef Gösterilemez?

Destici: ?dindar ve Başörtülü Vatandaşlar Fetö\'cü Olarak Hedef Gösterilemez?

Destici: 'Dindar ve başörtülü vatandaşlar FETÖ'cü olarak hedef gösterilemez'Can Mert ŞİMŞEK/ANKARA(DHA) BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

05.08.2016 15:09

Destici: 'Dindar ve başörtülü vatandaşlar FETÖ'cü olarak hedef gösterilemez'

Can Mert ŞİMŞEK/ANKARA(DHA) BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sözlerine başlamadan öce şehitleri rahmetle andı, yaralılara acil şifalar dileyen Destici, başörtüsü takan ve İmam Hatip okullarından mezun olan vatandaşların FETÖ ile bağlantısı var algısının yanlış olduğunu dile getirdi.

FETÖ ile bağlantısı varmış gibi gösterilen dindar ve başörtülü halkın hedef olarak gösterildiğine ve bunun üzerinden bir algı operasyonu yapıldığına değinen Destici, 'Başörtüsü takanların ve dindar kesimlerin üzerinden bir algı operasyonu yapılmaya çalışıldığını görüyoruz. Bütün İmam Hatip mezunu olanların, başörtüsü takanların terör örgütü ile bir bağlantısı varmış gibi gösterilemez. Kimse bu insanlara parmak sallamasın onları hedef göstermesin' dedi.

'SGK BORÇLARI İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR ŞEY KONUŞULMADI'

Vergi borçlarına getirilen düzenlemeyi yerinde bulduklarını söyleyen Destici, "Başbakan Binali Yıldırım'ın vergi borçlarına getirilen düzenleme ile birlikte esnaf kardeşlerimiz adına çok mutlu olduk. Fakat SGK borçları ile ilgili bir borç silinme kararı alınmadı, bu konu hiç konuşulmadı? dedi.

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Destici: ?dindar ve Başörtülü Vatandaşlar Fetö'cü Olarak Hedef Gösterilemez? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement