Didem Uzel Geç Yaşta Hamile Kalma Sırrını Verdi! - Son Dakika
Güncel

Didem Uzel Geç Yaşta Hamile Kalma Sırrını Verdi!

Didem Uzel Geç Yaşta Hamile Kalma Sırrını Verdi!

Ünlü oyuncu Didem Uzel, 45 yaşında hamile kaldı. Geç yaşta anne olan Uzel, hayranlarına da geç yaşta hamile kalmanın yollarını anlattı. Buğday çim suyu yöntemini söyleyen güzel oyuncu sırlarını açıkladı.

14.02.2019 10:30

45 yaşında oğlu Aslan'ı doğuran "Doktorlar" dizisinden hatırladığımız güzel oyuncu Didem Uzel, magazin dünyasını bu geç hamilelik haberi ile şaşırtmıştı. Instagram hesabından oğlu ile ilgili paylaşımlar yapan Uzel, sevenlerine nasıl 45 yaşında hamile kaldığının sırlarını bir bir anlattı.

HAMİLE KALMAK İÇİN "ÇİM SUYU İÇİN" ÖNERİSİ

Ağustos 2016'da Selim Sarı'dan olan oğlu Aslan dünyaya geldi. Hamile kalmak için verdiği sırlarla gündem olan Didem Uzel,"Nefes seanslarına katılın. Alkali beslenip vücudunuzu toksinlerden arındırın. Stresten uzak durun. Bitkisel proteinlerle beslenip, çim suyu için. Buğday çimi suyu; içindeki yoğun klorofil sayesinde hücrelerin canlanıp, yeniden yapılanmasını sağlayarak doğurganlığı artırıyor." tavsiyelerini verdi.

Didem Uzel Geç Yaşta Hamile Kalma Sırrını Verdi!

BUĞDAY ÇİMİ SUYU NASIL YAPILIR?

Buğday çimeni tohumlarını bir gece boyunca 8-12 saat arası suda bekletin. Sonraki 16-24 saat içinde, tohumları üzeri delikli bir kapakla kavanozda filizlendirin. Tohumu günde 3 kere ısıtın ve durulayın. Tohumu toprağa küçük bir kuyruk göründüğünde ekin. Tepsinin yarısını dolduracak şekilde ve tohumlar sıkı sıkı olacak şekilde. Tepsiyi sulayın ve tohumları toprak ile örtün ilk 3 gün kurumaları için. İlk 3 günkü büyüme sürecinde toprağı günde bir kere sabahları iyice sulayın. Akşamları da hafifçe spreyle tohumları nemlendirin. gÜen itibaren günde bir kere güzelce sulayın. Gölgede tutun direk olarak güneş ışığına temas etmemeli. üf ve çürüme problemlerine karşı, bir vantilatörle hava akımını 21-26 derece arasında ayarlamaya çalışın. imeni kenarından ikinci bir uzantı çıktığında kesebilirsiniz. Normalde 7-12 gün arasında yetişir ancak havaya göre değişebilir. Dolayısıyla çimeni kesmek için mutlaka bu uzantının çıkıp çıkmadığı takip edilmeli. ünde sadece bir kere biçebilirsiniz. Kesilmiş çimen buzdolabında 7 güne kadar saklanabilir.

Didem Uzel Geç Yaşta Hamile Kalma Sırrını Verdi!

BUĞDAY ÇİMİ SUYU NE KADAR İÇİLMELİ?

Günde 2 çay bardağını geçmeyecek şekilde sabah ve öğleden sonra birer çay bardağı içilebilir. daha fazla içilirse kusarsınız çünkü çok güçlü olduğundan vücut absorbe edemez.

Son Dakika Güncel Didem Uzel Geç Yaşta Hamile Kalma Sırrını Verdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement