"Diğerleri Olma! Sen Ol! - Son Dakika
Güncel

"Diğerleri Olma! Sen Ol!

"Diğerleri Olma! Sen Ol!

DAÜ IEEE Kulübü garafından "2. Girişimcilik Günleri" gerçekleştirilecek

06.04.2011 15:03

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers – Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Enstitüsü) Öğrenci Kulübü tarafından 11 – 12 – 13 Nisan 2011 tarihlerinde, "Diğerleri Olma! SEN Ol!" teması ile "2. Girişimcilik Günleri" gerçekleştiriliyor.

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve 2800 kişinin takip ettiği "1. Girişimcilik Günleri" büyük bir başarıya imza atmış ve genç girişimcileri DAÜ'de buluşturmuştu. İş dünyasını ve genç iş adamlarını DAÜ öğrencilerine daha yakından tanıtmak ve özellikle öğrencileri girişimciliğe özendirmek, ülkenin ihtiyacı olan sürdürülebilir bir ekonomik büyüme sürecinde; iş kurma kabiliyetine sahip bireyler çıkmasına katkıda bulunmak, girişimciliğin yenilikçilik – yaratıcılık performansını daha çok öne çıkarmak ve bu sürece katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen "Girişimcilik Günleri"nde bu yıl "Girişimcilik", "İş Planı ve Pazarlama Planı Hazırlama", "Teknik ve Finansal Desteklere Ulaşma" ve "Girişimcilerden Başarı Hikayeleri" konuları işlenecek.

DAÜ Mehmet Tahiroğlu Salonu'nda, 10:30 – 16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan "2. Girişimcilik Günleri"nde Cisco Orta Asya CEO'su Ali Kuralkan, Modacı Barbaros Şansal, Grupfoni Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Burak Hatipoğlu, Girişimci Yönetici Fatmanur Erdoğan, MG Danışmanlık Genel Müdürü Gülsüm Çıracı, Winnovateam.com Kurucu Başkanı M. Gökhan Karatoy, Microsoft Akademik Programlar Yöneticisi Mehmet Tunçkanat, KariyerGenç/Dekatlon Buzz Kurucusu ve CEO'su Nurettin Özdoğan ve Düşün Taşın Derneği Başkanı Selim Çavuş öğrencilerle buluşarak girişimcilik hikayelerini ve iş dünyasını anlatacaklar. Ayrıntılı bilgiye www.girisimcilikgunleri.net adresinden ulaşılabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Diğerleri Olma! Sen Ol! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement