Dilovası Belediye Personeli 5 Günlük Eğitim Aldı - Son Dakika
Güncel

Dilovası Belediye Personeli 5 Günlük Eğitim Aldı

Dilovası Belediye Personeli 5 Günlük Eğitim Aldı

Dilovası Belediye personeli, hizmet içi eğitimler kapsamında 5 günlük geniş çaplı bir eğitim aldı. Eğitim seminerine, Sayıştay 4. Dairesi'nin emekli başkanı Abdurrahman Acar tarafından verildi. Belediye, hizmet kalitesini artırmak ve bilinçli hizmet üretebilmek amacıyla bu eğitimi düzenledi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, personellerin en iyi hizmeti sunabilmeleri için eğitimlere devam edeceklerini belirtti.

23.07.2023 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Belediye personeli hizmet içi eğitimler çerçevesinde 5 günlük geniş çaplı bir eğitim aldı.

Sayıştay 4. Dairesi'nin emekli başkanı Abdurrahman Acar tarafından verilen kurum içi eğitim seminerine personeller katıldı. Dilovası Belediyesi'nin, hizmet kalitesini artırmaya ve kurumsal belediyecilik, yönetmelikler gibi hususlarda, kent halkına bilinçli hizmet üretebilmek amacıyla gerçekleştirdiği 5 günlük kurum içi eğitim semineri Belediye Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, kamunun güvenilirliği açışından tüm personellerinin bulundukları alanda bilinçli, kaliteli ve şeffaf bir hizmet anlayışıyla en iyi hizmeti sunabilmeleri için eğitimlere devam edeceklerini belirtti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dilovası Belediye Personeli 5 Günlük Eğitim Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement