Diyanet-Sen Genel Başkanı Bayraktutar: "Hiçbir Kirli Tezgah Bu Milleti Ayrıştıramaz" - Son Dakika
Güncel

Diyanet-Sen Genel Başkanı Bayraktutar: "Hiçbir Kirli Tezgah Bu Milleti Ayrıştıramaz"

Diyanet-Sen Genel Başkanı Bayraktutar: "Hiçbir Kirli Tezgah Bu Milleti Ayrıştıramaz"

Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, “Ne kadar akıllıca sergilenirse sergilensin hiçbir kirli oyun, ne kadar zekice planlanırsa planlansın hiçbir kirli tezgah, birlikte oluşturdukları desende birlikte yaşamış bu milleti ayrıştıramaz, ayrıştıramayacak” dedi.

06.01.2014 10:59

Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, "Ne kadar akıllıca sergilenirse sergilensin hiçbir kirli oyun, ne kadar zekice planlanırsa planlansın hiçbir kirli tezgah, birlikte oluşturdukları desende birlikte yaşamış bu milleti ayrıştıramaz, ayrıştıramayacak" dedi.

Memur-Sen Başkanlar Kurulu'nda açıklamalarda bulunan Bayraktutar, "Bin yıl sürer dedikleri başörtüsü zulmünü tarihin kirli ellerinden koparıp öz değerlerine kavuşturan Memur-Sen'in bu başarısını bilenler için Memur-Sen'den, bilmeyenler için vesile olanlardan Allah razı olsun kelamını dedirtecek kutsal bir başarıya imza attık" diye konuştu.

Son zamanlarda yaşanılanlara da değinen Bayraktutar, birçok zorluğun birlikte aşıldığına dikkat çekerek, "Ne kadar akıllıca sergilenirse sergilensin hiçbir kirli oyun, ne kadar zekice planlanırsa planlansın hiçbir kirli tezgah, birlikte oluşturdukları desende birlikte yaşamış bu milleti ayrıştıramaz, ayrıştıramayacak" ifadelerini kullandı.

İnsana, topluma ve devlete hizmetin en önemli vazifelerinden olduğunu kaydeden Bayraktutar, "İnsana hizmet Hakk'a hizmettir, Allah'a kulluktur. Bin yıl sürer dedikleri başörtüsü sorununu tarihin yozlaştırılmak istenen, sadece dış görünüş üzerinden ideolojik kavgalar türeten kirli ellerden alıp değerler boyutuna vesile olan Memur-Sen'in bu başarısı bilen için Memur-Sen'den, bilmeyen için vesile olandan Allah razı olsun kelamını dedirtecek kutsal bir başarıydı. Bu davanın mensubu olmak, hiçbir surette bedeli maddiyatla ölçülemeyecek kadar değerlidir. Annelerimizin, çocuklarımızın, memurlarımızın, öğretmenlerimizin, sağlıkçılarımızın, din görevlilerimizin sahipleneni olmak, onların dertlerini kendi derdimiz saymak fedakarlığın en derin halidir" diye konuştu.

Türkiye üzerinde yaşanılan birtakım oyunların olduğunu belirten Bayraktutar, bu oyunlar karşısında bilinmesi gereken tek şeyin bu toprakların çimentosunun İslam kardeşliği olduğunu ve toprakların mayasında ve özünde dayanışmanın, yardımlaşmanın ve paylaşmanın var olduğunu kaydetti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyanet-Sen Genel Başkanı Bayraktutar: 'Hiçbir Kirli Tezgah Bu Milleti Ayrıştıramaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement