Diyarbakır - Diyarbakır'da Bakan Ve Mılletvekıllerı Türkçe-Kürtçe Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır - Diyarbakır'da Bakan Ve Mılletvekıllerı Türkçe-Kürtçe Bayramlaştı

Diyarbakır - Diyarbakır\'da Bakan Ve Mılletvekıllerı Türkçe-Kürtçe Bayramlaştı

Diyarbakır'da, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ile AK Parti' Diyarbakır Milletvekilleri Parti İl Binasında Partililerle Bayramlaştı. Uzun Kuyrukların Oluştuğu ve Sıkıntı Yaşanmaması İçin Gelenlerin Sırayla İçeriye Alındığı Bayramlaşmada, Bakan Eker ve Milletvekilleri Partililerle Türkçe-kürtçe Bayramlaştılar.

10.09.2010 16:46

DİYARBAKIR'da, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ile AK Parti' Diyarbakır milletvekilleri parti il binasında partililerle bayramlaştı. Uzun kuyrukların oluştuğu ve sıkıntı yaşanmaması için gelenlerin sırayla içeriye alındığı bayramlaşmada, Bakan Eker ve milletvekilleri partililerle Türkçe-Kürtçe bayramlaştılar.

AK Parit'nin Diyarbakır il başkanlığının bayramlaşma programı parti binasında gerçekleştirildi. Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, ile milletvekilleri İhsan Arslan, Abdurahman Kurt, Kutbettin Arzu, Ali İhsan Merdanoğlu ve Osman Arslan'ın da hazır bulunduğu bayramlaşma için uzun kuyruklar oluştu. Bakan ve milletvekilleri partililerle tekm tek bayramlaşarak onların hem Türkçe hem de Kürtçe bayramını kutladı. Parti binasında uzun kuyrukların oluştuğu bayramlaşma programı sırasında sıkıntı ve izdiham yaşanmaması için partililer, bayramlaşmanın yapıldığı salona sıra halinde alındı.

Bakan Eker ve Milletvekillerinin yüzlerce kişi ile tokalaşmaları nedeniyle kollarının yorulduğu gözlenirken, bayramlaşmaya gelenlerden bazılarının özellikle Bakan Eker'e sıkıntı ve taleplerde bulundukları görüldü. Bakan Eker'in bu talepler karşısında, "Bugün bayramlaşma programı var, sonra görüşelim"dediği duyuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır - Diyarbakır'da Bakan Ve Mılletvekıllerı Türkçe-Kürtçe Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement