Doğu'da 5 ilde kar esareti; 1070 köy yolu ulaşıma kapandı (4) - Son Dakika
Güncel

Doğu'da 5 ilde kar esareti; 1070 köy yolu ulaşıma kapandı (4)

Doğu\'da 5 ilde kar esareti; 1070 köy yolu ulaşıma kapandı (4)

MARDİN'DE GECE BOYUNCA KARLA MÜCADELE SÜRECEKMardin'de kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 157 yolun açılması için karla mücadele ekipleri gece de çalışmalarını sürdürüyor.

05.02.2023 18:02  Güncelleme: 23:30

MARDİN'DE GECE BOYUNCA KARLA MÜCADELE SÜRECEK

Mardin'de kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 157 yolun açılması için karla mücadele ekipleri gece de çalışmalarını sürdürüyor. 10 ilçede yoğun tipi ve kar dolayısıyla kapanan ana arterlerdeki yollar ulaşıma açıldı. Ekipler, kapanan yolların ulaşıma açılması için çalışmalarını gece de sürdürüyor.

48 HASTA HASTANELERE ULAŞTIRILDIİl Sağlık Müdürü Saffet Yavuz başkanlığında oluşturulan koordinasyon merkezinde 112 Acil Sağlık ekipleri gelen ihbarlar üzerine ihtiyaç duyulan yerleşim yerlerine sevk edilerek, vatandaşların hastanelere ulaştırılması sağlanıyor. Bu kapsamda il genelinde ambulans, kar paletli ambulans ve UMKE araçlarıyla şu ana kadar 48 hasta hastanelere ulaştırıldı.VALİ: TÜM EKİPLERİMİZ SAHADA

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, "Yoğun kar yağışının etkili olduğu ilimizde hiçbir mağduriyetin yaşanmaması için gece boyu tüm ekiplerimiz sahada. Karla mücadele çalışmalarımız kapsamında; yol açma, tuzlama ve kaldırım temizleme çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürmekteyiz" dedi.

Salih KESKİN/MARDİN, -


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğu'da 5 ilde kar esareti; 1070 köy yolu ulaşıma kapandı (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement