"Doğaya Özen Göster" Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Güncel

"Doğaya Özen Göster" Fotoğraf Sergisi

"Doğaya Özen Göster" Fotoğraf Sergisi

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, 15-26 Ağustos tarihleri arasında Mehmet Turgut'un fotoğraf sergisine ev sahipliği yapacak.

15.08.2012 11:49

Mehmet Turgut'un "Doğaya Özen Göster" Fotoğraf Sergisi

Kozzy AVM'de

Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, 15-26 Ağustos tarihleri arasında Mehmet Turgut ile National Geographic Channel ortaklığında çekilen fotoğraflardan oluşan fotoğraf sergisine ev sahipliği yapacak.

Dünya Çevre Günü kapsamında yürütülen "Kendinize Gösterdiğiniz Özeni Doğaya da Gösterin" kampanyası kapsamında "#doğayaozengoster" hashtag'iyle Twitter'da "trending topic" olan projenin daha önce hiçbir yerde sergilenmeyen fotoğraflardan oluşan sergisi 15-26 Ağustos tarihleri arasında Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi'nde ziyaretçilerle buluşuyor.

"Doğaya Özen Göster" isimli sergide, bu sosyal sorumluluk projesine Mehmet Turgut'un objektifinin karşısına geçerek destek veren 10 ismin fotoğrafları yer alıyor. Bu isimler; Deniz Akkaya, Levent Yüksel, Nefise Karatay, Elif Dağdeviren, Oben Budak, Bedük, Gülşen, Nazlı Tolga, Muazzez İlmiye Çığ ve bu proje için bizzat kamera karşısına geçen Mehmet Turgut.

Alışveriş ve kültürü bir arada ziyaretçilerine sunan Kozzy Alışveriş ve Kültür Merkezi, sanata ve sanatçıya verdiği desteklerin yanında sosyal sorumluluk projeleriyle de ismini duyuruyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Doğaya Özen Göster' Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement