Dolmabahçe Saltanat Kapısı'ndaki Kurşun Geçirmez Cam Kulübeler Polislerin Hayatını Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Dolmabahçe Saltanat Kapısı'ndaki Kurşun Geçirmez Cam Kulübeler Polislerin Hayatını Kurtardı

Dolmabahçe Saltanat Kapısı\'ndaki Kurşun Geçirmez Cam Kulübeler Polislerin Hayatını Kurtardı

Haber Çağatay KENARLI İstanbul DHA Dolmabahçe Sarayı Saltanat Kapısı girişine teröristlerce yapılan bombalı ve silahlı saldırıda, kapı önünde bulunan nöbet kulübesindeki polisleri kurşun geçirmez camların kurtardığı ortaya çıktı.

19.08.2015 20:46

Haber Çağatay KENARLI İstanbul DHA

Dolmabahçe Sarayı Saltanat Kapısı girişine teröristlerce yapılan bombalı ve silahlı saldırıda, kapı önünde bulunan nöbet kulübesindeki polisleri kurşun geçirmez camların kurtardığı ortaya çıktı.

Emniyet yetkilileri, 2 teröristin önce bomba attığını, patlamayınca silahlarını ateşlediğini belirterek, kurşun geçirmez camların polisleri kurşunlardan koruduğu söylediler.

AYNI NOKTAYA AYNI YÖNTEMLE İKİNCİ SALDIRI

1 Ocak 2015'te de, Dolmabahçe'de aynı yere yine bombalı ve silahlı saldırı yapılmış, el bombasının patlamaması üzerine silahla ateş eden ve 2003-2006 yılları arasında yasadışı örgüt suçlaması ile cezaevinde yattığı ortaya çıkan Fırat Özçelik görevli polislerce gözaltına alınmıştı.

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da, o tarihte, bombalı saldırı girişiminin olduğu Dolmabahçe Sarayı'na gelerek gazetecilere açıklamalarda bulunmuş ve Sarayın girişindeki nizamiyede görev yapan polis arkadaşlara yönelik bir saldırı girişimi. Personelimizde Allah'a şükür bir yaralanma yok. El bombasının pimini çekerek atıyor, ama patlamıyor. Arkadaşlarımız iki el bombasını da imha etti. Tabanca ve uzun namlulu eski bir silahı var şeklinde açıklama yapmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dolmabahçe Saltanat Kapısı'ndaki Kurşun Geçirmez Cam Kulübeler Polislerin Hayatını Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement