Doygun'dan 15. Yılında Yenilenen Ambalajlarına Özel Yarışma - Son Dakika
Güncel

Doygun'dan 15. Yılında Yenilenen Ambalajlarına Özel Yarışma

Doygun\'dan 15. Yılında Yenilenen Ambalajlarına Özel Yarışma

Lezzetli ve sağlıklı ekmek seçenekleriyle 1999 yılından bu yana sofraları şenlendiren Doygun Ekmek, 2014 yılı itibariyle 15. yılını kutluyor.

24.01.2014 09:49

Doygun Ekmek'li en güzel sofralar Facebook'ta aranıyor!

Lezzetli ve sağlıklı ekmek seçenekleriyle 1999 yılından bu yana sofraları şenlendiren Doygun Ekmek, 2014 yılı itibariyle 15. yılını kutluyor. Doygun'un yeni yaşına özel olarak yenilenen ambalajları, turkuazdan mora dikkat çeken renkleri ve yeni nesil tasarımlarıyla raflardaki yerini aldı. Doygun Ekmek şimdi de Facebook sayfasında yeni ambalajlarına özel bir yarışma düzenliyor.
Yenilenen ambalajlarıyla Doygun Ekmeklerin yer aldığı en güzel sofranın arandığı yarışmada, kazananlar jüri değerlendirmesi sonucunda belirlenecek. 15 Şubat tarihine kadar devam edecek yarışmada birinciye Xbox 360 Kinect ve Fitness Oyunu, ikinciye Arçelik In Love Serisi Tost Makinesi, üçüncüye ise Arçelik In Love Serisi Ekmek Kızartma Makinesi hediye edilecek. Doygun Ekmek çeşitlerinden oluşan lezzet sepeti ise sonraki 5 kişinin olacak.

Türkiye'deki ambalajlı katkısız tam buğday ekmeğinin ilk üreticisi ve aynı zamanda tam buğday ekmeğinin isim babası olan Doygun Ekmek'in perakende ürün yelpazesinde 19 çeşit ürünün yer aldığını belirten Doygun Ekmek Pazarlama Müdürü Burcu Özcan, "15. yılımızda Doygun Ekmekleri yeni yüzüyle tüketicilerimizin beğenisine sunduk. Facebook sayfamızda takipçilerimize özel düzenlediğimiz "Doygun Ekmek'li en güzel sofralar" yarışması ile de yeni ambalajlarımıza dikkat çekmeyi hedefliyoruz." dedi.

Doygun Ekmek'in ödüllü yarışmasına katılmak için yeni ambalajlı Doygun Ekmek'inizin de olduğu en güzel sofranızı facebook.com/doygunekmek sayfasındaki yarışmaya özel hazırlanan uygulamaya yüklemeniz yeterli.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doygun'dan 15. Yılında Yenilenen Ambalajlarına Özel Yarışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement