Düğün Dernek 3 Günde 572.838 Kişi Tarafından İzlendi - Son Dakika
Güncel

Düğün Dernek 3 Günde 572.838 Kişi Tarafından İzlendi

Düğün Dernek 3 Günde 572.838 Kişi Tarafından İzlendi

Haftasonu sinema salonlarında yaşanan Düğün Dernek izdihamı, 3 günlük seyirci sayınısını 572.838 kişi yaptı.

10.12.2013 15:12  Güncelleme: 15:11

Haftasonu sinema salonlarında yaşanan Düğün Dernek izdihamı, 3 günlük seyirci sayınısını 572.838 kişi yaptı. Seyircinin yoğun ilgisine seyircilerle buluşarak teşekkür eden ekip Pazartesi gününü filmin çekildiği ve hikayenin geçtiği Sivas'ta geçirdi.

Ahmet Kural, Murat Cemcir, Şinasi Yurtsever ve filmin yönetmeni Selçuk Aydemir Cumhuriyet Üniversitesi'ne alkışlarla tezahuratlarla girdi. Alkışları salona giren davul zurna izledi! Ekip Sivas Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileriyle birlikte filmdeki gibi halay çekti.

Halayın ardından ekip öğrencilerin sorularını yanıtladı, tebrikleri kabul etti. Programın devamında sinema seyirciyi ile buluşmak için Klass 2 sinema salonları vardı. Burada da fotoğraf çekmek isteyenler ve ekibi yakından görmek isteyenler adeta izdihama neden oldu.

BKM Film yapımı Düğün Dernek, İmece usulü bir düğün yapmaya kalkışan 4 kafadarın hikayesini anlatıyor ve filmde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, Şinasi Yurtsever ve İnan Ulaş Torun başrolleri paylaşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Düğün Dernek 3 Günde 572.838 Kişi Tarafından İzlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement