Dündar Kaymakam Okur'u Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Dündar Kaymakam Okur'u Uğurladı

Dündar Kaymakam Okur\'u Uğurladı

Osmangazi Belediye Başkanı, Osmangazi Kaymakamlığı görevine başladıktan kısa bir süre sonra Uşak'a Vali olarak atanan Ahmet Okur'u uğurladı.

02.09.2015 14:48

Osmangazi Kaymakamı Ahmet Okur ile Sümbüllü Bahçe Konağı'nda bir araya gelen Başkan Dündar, "Devlet kurumlarında bu tür atamalar ve tayinler her zaman oluyor. Osmangazi Kaymakamımız Ahmet Okur, buradaki görevine kısa süre önce başladı. Hem Osmangazi'ye hem de yeni görevine alışıyordu ki Uşak'a Vali olarak atandı. Kısa süre içerisinde yapmış olduğu hizmetler için Osmangazi halkı adına kendisine teşekkür ediyorum ve yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

Osmangazi Kaymakamı Ahmet Okur da kısa süre de olsa Osmangazi'de görev yapmaktan dolayı çok mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Bursa'da çok sıcak karşılandım. Özellikle Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, her konuda bana çok yardımcı oldu. Burada daha uzun süre görev yapmak isterdim. Yeni bir şehir ve yeni bir görev beni bekliyor. Bu kısa süre içerisinde benden desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Dündar, Kaymakam Okur'a hatıra olarak Bursa çakısı hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dündar Kaymakam Okur'u Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement