Dünya Fizyoterapistler Günü - Son Dakika
Güncel

Dünya Fizyoterapistler Günü

Dünya Fizyoterapistler Günü

Türkiye Fizyoterapistler Derneği, 'Dünya Fizyoterapistler Günü' münasebetiyle Ankamall Alışveriş Merkezi'nde stant açtı.

08.09.2012 19:26

Türkiye Fizyoterapistler Derneği, 'Dünya Fizyoterapistler Günü' münasebetiyle Ankamall Alışveriş Merkezi'nde stant açtı. Stantta fizyoterapistler ve fizyoterapi hizmetleri hakkında ziyaretçilere bilgi verildi.

Türkiye Fizyoterapistler Derneği, Dünya Fizyoterapistler Günü dolayısıyla Ankamall'de bir stant açtı ve stantta alışveriş merkezinin ziyaretçilerinin sorularını cevapladı. Türkiye Fizyoterapistler Derneği Gençlik Komisyonu Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 4. sınıf öğrencisi Yavuz Sultan Selim Kavrık, "Fizyoterapist, sağlığa açılan kapıdır. Kişilerin hayatını yönlendirir. Daha sağlıklı bir hayat kavuşmaları için, onları yönlendirir veya sağlığı bozulmuş kişilerin daha iyi durumlara gelmeleri için emek sarf eder, önerilerde bulunur" dedi. Kavrık, stantta görevli olanların tamamen gönüllü olarak çalıştıklarını ve öğrenci olduklarını kaydetti.

Hacettepe Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 4. sınıf öğrencisi Eray Kılıç da, insanlara yardım etmeyi sevmesinin, mesleği seçerken etkili olduğunu belirterek, "İnsanların gerçekten yardıma ihtiyacı olduğunu hissettim" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dünya Fizyoterapistler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement