Ece Seçkin Müzik Dünyasına Adım Attı! - Son Dakika
Güncel

Ece Seçkin Müzik Dünyasına Adım Attı!

Ece Seçkin Müzik Dünyasına Adım Attı!

Türk müzik dünyasının en güçlü isimlerini bir araya getiren Ece Seçkin'in ilk albümü 'Bu Ne Yaa' müzikseverlerle buluştu.

31.10.2012 08:28

Yapımcılığını Doğulu Productions'ın, prodüktörlüğünü Ozan Doğulu'nun yaptığı Ece Seçkin'in ilk albümü 'Bu Ne Yaa! bir yıllık yoğun bir çalışmanın ardından tüm müzik marketlerde yerini aldı. Hareketli şarkıların yanı sıra duygusal şarkılarla da bambaşka bir dinleyici kitlesine ulaşacak Ece Seçkin albümünde 6 şarkı bulunuyor. 3 yaşında piyano çalışmalarına başlayan Ece Seçkin'in müzik kariyeri gerçek anlamda geçen yıl Ozan Doğulu ile tanışması sonrasında başlar, kısa süre sonra albüm yapılmasına karar verilir.

'BU NE YAA!' albümünde, Doğulu ailesinden 2 sürpriz bir isim daha var. Ece Seçkin'in albümünde yer alan ' Canın Sağolsun' ve ' Mahşer' şarkılarının sözleri Ece Doğulu imzası taşırken, albümün styling ve kostüm tasarımları ise Canan Doğulu'ya ait. Tüm kıyafetleri özel olarak Canan Doğulu tarafından tasarlanan Ece Seçkin albüm imaj çalışmalarında Canan Doğulu'ya, Ece Doğulu ve Pınar Özuğur destek oldu.

Bugüne kadar 'Aşk Kaç Beden Giyer', 'Rota', 'Seyyah', 'Melek', 'Aşkistan' gibi son dönem hitlerinin yazarı olan Deniz Erten, Ece Seçkin'in çıkış şarkısının mimarı olarak karşımıza çıkıyor. Ece Seçkin'in vokal koçluğunu ise Türkiye'nin en önemli erkek vokallerinden biri olan Cihan Okan yapıyor. Albümün kapak fotoğraflarını ise Kenan Doğulu ve Ozan Doğulu'nun son albüm kapaklarını çeken Candaş Arın çekti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ece Seçkin Müzik Dünyasına Adım Attı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement