Edirne ve Keşan'da Sevgililer Günü Konserleri - Son Dakika
Son Dakika Logo

Edirne ve Keşan'da Sevgililer Günü Konserleri

Edirne ve Keşan\'da Sevgililer Günü Konserleri
16.02.2026 09:20

Edirne ve Keşan'da Sevgililer Günü'nde konserler düzenlendi, sanatçılar sahne aldı.

Edirne ve Keşan ilçesinde Sevgililer Günü dolayısıyla konserler verildi.

Edirne Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sevgililer Günü etkinlikleri kapsamında, sanatçı Vasil Petrov ve Stara Zagora Devlet Operası Orkestrası Atatürk Kültür Merkezinde sahne aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Filiz Gencan, Edirne'nin müzik dolu bir gün geçirdiğini belirterek sanatçılara ve Bulgaristan Cumhuriyeti Edirne Başkonsolosluğu'na teşekkür etti.

Gencan, sanatın birleştirici gücüyle Edirnelileri buluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.

Keşan Belediyesinden yapılan açıklamaya göre ise şarkıcı Ezgi Gizem Keşan Kent Müzesi bahçesinde Sevgililer Günü dolayısıyla konser verdi.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan konser sonunda Gizem'e teşekkür ederek, Keşan'ın kültürel gelişimine de katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne ve Keşan'da Sevgililer Günü Konserleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement